De Home Essentials Kit van doTERRA

Home / doterra / De Home Essentials Kit van doTERRA

De Home Essentials Kit van doTERRA is een geweldige en voordelige manier om te starten met jouw essentiële olie reis naar gezondheid en welbevinden.

Inclusief GRATIS Petal Diffuser (koude lucht vernevelaar), doTERRA esssentials informatie boekje en GRATIS inkoop account welke je 25% korting geeft op al je doTERRA aankopen!

De Home Essentials Kit van doTERRA bevat in totaal de 10 meest populaire essentiële oliën:

Lavender (15ml)
Lemon (15ml)
Frankincense (15ml)
Melaleuca (15ml)
Oregano (15ml)
Peppermint (15ml)
Air, voorheen Breathe (15ml)
ZenGest, voorheen Digestzen (15ml)
On Guard (15ml)
Deep Blue (5ml)

Een flesje van 15 ml bevat 250 druppels essentiële olie.
“Less is More”. De olie is 100% puur en daarom zeer zuinig in gebruik.


TIJDELIJKE AANBIEDING, OP=OP

Ontvang de volgende 3 producten GRATIS bij een Home Essentials enrollment kit:

  • een GRATIS Gefractioneerde kokosolie 115 ml twv € 22,67 Klik hier voor info.
  • een GRATIS Wild Orange essentiële olie van 15 ml twv € 14,67 Klik hier voor info.
  • en een GRATIS Balance essentiële olie van 15 ml twv € 32,33 Klik hier voor info.


Kosten voor een Home Essentials Enrolment kit:
€ 280,47 inclusief verzenden en inclusief voordeel account.*
Plus dus van doTERRA een GRATIS diffuser, informatie boekje en via Oh My Oil een gratis Kokosolie, Wild Orange en Balance essentiële olie kado!

Interesse?
Regelmatig bied ik extra voordeel bovenop dit al zo voordelige aanbod van doTERRA.
Gelijk profiteren van deze aanbieding? Klik hier om gelijk te starten met het aanmaken van jouw eigen voordeelaccount via Oh My Oil.


Meer informatie?

Neem contact op met mij, geef jezelf alvast op voor een gratis webinar of hou ons evenementen agenda in de gaten voor de eerstvolgende infoavond.

Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus zullen er tijdelijk geen fysieke informatieavonden gegeven worden. Wel kan je mee doen aan onze gezellige en informatieve webinar. Geef jezelf op via contact of per mail.


*(Prijs)wijzigingen onder voorbehoud

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reageer