On Guard

Home / oliën / On Guard

doTERRA On Guard is een van de populairste en meest veelzijdige essentiële oliesamenstellingen. OnGuard bestaat uit een combinatie van de essentiële oliën van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Deze combinatie van essentiële oliën vormt een actieve component in een eerste verdedigingslinie voor immuunondersteuning.* Het is een niet-giftige en uitstekende manier om het immuunsysteem te ondersteunen.*

De On Guard beschermende samenstelling is in de loop der tijd geïntegreerd in een reeks producten van doTERRA om meerdere manieren te bieden voor het gebruik van zijn krachtige voordelen. Zo zijn er softgels, tandpasta, wasmiddel, handzeep,geconcentreerd schoonmaakmiddel, de desinfecterende handzeep voor onderweg en meer.

Met zijn unieke aroma biedt doTERRA On Guard een heerlijk ruikend, natuurlijk, effectief alternatief voor synthetische opties ter ondersteuning van het immuunsysteem.


TOEPASSING TIPS

  • Laat schijfjes appel weken in een kom met water en één druppel On Guard voor een gezonde snack.
  • Voeg één druppel On Guard toe aan een glas water of thee.
  • Gebruik een natte handdoek en 1-2 druppels On Guard op de keuken en badkamer schoon te maken.


TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Voedingsadditief toepassing: Verdun één druppel in 125 ml vloeistof.
Op de huid:
Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie.
Als parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.


LET WEL OP:
Alleen verdund gebruiken. Neem niet meer dan één druppel per dag in. Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Meer weten? Neem contact met ons op of stel een vraag via Facebook.

doterra onguard

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)