Adaptiv

Home / oliën / Adaptiv

Wij geven Adaptiv een warm welkom en zijn blij dat we nu ook in Europa mogen genieten van deze mooie en exclusieve olie blend van doTERRA.
Adaptiv heeft een kalmerend en ontspannend aroma en heeft als voornaamste voordeel dat deze kan helpen om het humeur een boost te geven, vergroot een gevoel van rust en kalmeert en verkwikt.
Deze olie kan aromatisch beschreven worden als zoet, citrusachtig en fleurig

Omschrijving

Wanneer je behoefte hebt aan een kalmerende boost dan is Adaptiv van doTERRA de oplossing. Houd Adaptiv bij de hand om je op je gemak te stellen in een nieuwe omgeving of situatie. Lavendel, Magnolia, Neroli en Amberboom zorgen voor een kalmerend effect, en Wilde Sinaasappel en Groenemunt geven energie en verkwikking. Daarnaast helpen Copaiba en Rozemarijn bij het verzachten van verhoogde gevoelens. Of je je nu moe of onrustig, besluiteloos of prikkelbaar voelt, Adaptiv is een hulpmiddel dat kan helpen lichaam en geest in balans te houden. Gebruik Adaptiv in combinatie met Adaptiv Touch voor synergetische resultaten.

Toepassingen

  • Geniet van een ontspannend Epsom Zoutbad door drie tot vier druppels aan het badwater toe te voegen.
  • Combineer drie druppels met Gefractioneerde Kokosolie voor een kalmerende massage.
  • Vernevel de olie in elke kamer om een gecentreerde en kalme mentaliteit te bevorderen.
  • Breng één druppel aan op de handen en wrijf ze samen; herhaal naar wens gedurende de dag.

Gebruiksaanwijzing

Aromatisch: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie.
Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Ingrediënten:

Citrus aurantium dulcis (Sinaasappel) Schilolie, Lavandula angustifolia (Lavendel) Olie, Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata Harsolie, Mentha Spicata Bloem/Blad/Stengelolie, Michelia Alba Bloemolie, Rosmarinus Officinalis (Rozemarijn) Blad/Stengelolie, Citrus Aurantium Amara (Bittere Sinaasappel) Bloemolie, Liquidambar Acalycina/ Formosana Harsolie, Limoneen*, Linalool*

*Natuurlijk aanwezige bestanddelen

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot tenminste 12 uur na het aanbrengen van het product.

Wil je graag meer informatie over Adaptiv ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer