Air

Home / oliën / Air

PRODUCTBESCHRIJVING

doTERRA Air is een opmerkelijke mix van essentiële oliën, nu verbeterd met kardemom en een belangrijk onderdeel van de essentiële olielijn van doTERRA. Deze melange bestaat uit laurierblad, pepermunt, eucalyptus, melaleuca, citroen, ravensara en kardemom essentiële oliën. doTERRA Air™ kan plaatselijk op de borst, rug of onderkant van de voeten worden aangebracht om de zintuigen te kalmeren.

GEBRUIK

  • Breng voor de beste resultaten doTERRA Air aan op uw borst om te helpen verkoelen, verkwikken en om een gemakkelijke ademhaling te bevorderen.
  • Als u een liefhebber van het buitenleven bent, probeer dan doTERRA Air topisch aan te brengen voordat u de natuur intrekt.
  • Breng aan op kindervoeten voor het slapen gaan om een rustige slaap te bevorderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Op de huid: Voor massage, meng 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor gebruik als parfum, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

WAARSCHUWINGEN

Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap, het geven van borstvoeding of bij behandeling door een arts, raadpleeg eerst uw arts. Vermijdt contact met de ogen, het binnenoor en andere gevoelige gebieden. Vermijdt zonlicht of UVstraling tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Wil je graag meer informatie over Air ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer