dōTERRA’s Cō-Impact Sourcing

Home / doterra / dōTERRA’s Cō-Impact Sourcing

dōTERRA heeft meer dan 100 etherische oliën in zijn productlijn, welke uit meer dan 40 landen word verkregen. Veel van deze essentiële oliën worden geoogst in ontwikkelingslanden.

Om de meest hoogwaardige olie te bieden, worden de grondstoffen en de planten alleen verbouwd in de landen waar de planten van nature het beste groeien.

Om ervoor te zorgen dat kleinschalige boeren en destilleerders een eerlijke prijs ontvangen voor de olie, heeft dōTERRA een initiatief genaamd Cō-Impact Sourcing.
dōTERRA zorgt in de vaak arme gebieden voor een groot deel van de werkgelegenheid en bestrijdt daarmee de armoede in deze landen. 

Ik ben er zeer trots op dat ik via deze weg niet alleen mezelf en mijn omgeving help, maar ook mensen over de rest van de wereld een mogelijkheid bied om op hun eigen manier een goed leven op te bouwen.

Bekijk dit filmpje voor meer info over dōTERRA’s Cō-Impact Sourcing:

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer