Aanbiedingen juni 2020 van doTERRA en Oh My Oil

Home / doterra / Aanbiedingen juni 2020 van doTERRA en Oh My Oil

Aanbiedingen juni 2020

We hebben weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende online events en aanbiedingen juni 2020.

Aanbiedingen juni 2020 van doTERRA

100-100-100 PV – ZOMERINSCHRIJVINGSACTIE

Onze 100-100-100 PV Zomerinschrijvingsactie maakt het je gemakkelijk om deel te nemen aan doTERRA en een wellness-leven te leiden dat draait om jouw behoeften. Volg de eenvoudige stappen hieronder om je in te schrijven, de producten te ontvangen die je wilt – en gratis punten te verdienen.

Zo verdien je het

  1. Schrijf je in met een inschrijvingsbestelling van 100 PV in juni.
  2. Schrijf je in voor het Loyalty Rewards Programma (LRP) en plaats in juli een loyaliteitsbestelling voor 100 PV.
  3. Na het voltooien van stap 1 en 2, geniet je in augustus van 100 gratis productpunten!

Om in aanmerking te komen voor de promotie moet het nieuwe lid zich in juni inschrijven met een bestelling van 100 PV, zich aanmelden bij LRP en in juli een bestelling van 100 PV plaatsen om in augustus in aanmerking te komen voor de punten.

100-100-100PV-actie doterra ohmyoil

PRODUCT VAN DE MAAND – PALMAROSA (5 ML) – ACTIE BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR

Palmarosa, inheems in Zuidoost-Azië, komt uit dezelfde familie van grassen als citroengras en citronella. De essentiële olie bevat een hoog percentage geraniol, dat een van dezelfde primaire aromabestanddelen is als Roos essentiële olie. Het staat bekend om het bevorderen van een jeugdig uitziende huid. Dus waarom zou je niet een paar druppels toevoegen aan je moisturizer? Naast alle voordelen zul je ook verliefd worden op het frisse, zoete en fleurige aroma!

Leden ontvangen het GRATIS Product van de Maand door een LRP-bestelling van minimaal 125 PV te plaatsen tussen 1 en 15 juni 2020.

Palmarosa doterra ohmyoil

10% KORTING – INTUNE™

In ons huidige klimaat hebben we misschien wat extra hulp nodig om onze omgeving te helpen beheersen en ons te concentreren. InTune is een gepatenteerde blend van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën, ontworpen voor iedereen die moeite heeft met focussen en werken aan één taak tegelijk. Voor iedereen die thuis werkt of weer naar school gaat: gebruik InTune om de geest te helpen focussen en de klus met vertrouwen te klaren.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. 10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld. 

InTune doterra ohmyoil

Aanbiedingen juni 2020 van Oh My Oil

Meld jezelf Gratis en vrijblijvend aan voor ons eerste online webinar over de 10 basis essentiële oliën van doTERRA!

Aangezien wij onze algemene informatieavonden en workshops bij Solide Yoga hebben moeten annuleren, hebben wij een alternatief bedacht. Ben je een beginner als het gaat om essentiële oliën? Of denk je er al een tijdje aan om te starten met essentiële oliën, maar wil je eerst graag meer informatie? Het kan ook zijn dat je eerder al een starterspakket hebt besteld, maar graag even jouw kennis wilt opfrissen. Ook dan ben je als team Oh My Oil teamlid uiteraard van harte welkom om ons informatieve en gezellige webinar bij te wonen. Cem en Claudia vertellen jou graag op een toegankelijke manier meer over wat essentiële oliën nou precies zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.
De datum van het eerste webinar zullen wij zo spoedig mogelijk, op de korte termijn, bekendmaken.

Wil je er graag bij zijn?

Wees er snel bij, er is namelijk maar een beperkt aantal plekjes. Aanmelden kan via: info@ohmyoil.nl
Tot gauw!

Join team Oh My Oil en ontvang GRATIS extra’s

Zo geven wij nieuwe doTERRA leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Kokosolie om de olie te verdunnen bij een Family Essentials Kit en een GRATIS Kokosolie, Wild Orange en Balance essentiële olie bij een grotere Home Essentials kit Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops en aanbiedingen!!

Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

OhMyOil team doTERRA
Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer