Cederhout

Home / oliën / Cederhout

Omschrijving

Cederhout staat bekend om zijn rijke tonen en warme, houtachtige geur en de essentiële olie heeft veel verschillende positieve eigenschappen. Hij gedijt goed in koude klimaten en op grote hoogtes en kan wel 30 meter hoog worden. Reflecterend op zijn omvang en kracht wekt cederhout gevoelens op van welzijn en vitaliteit. Cederhout heeft, bij aanbrengen op de huid, een zuiverende werking. Cederhout wordt veel gebruikt bij massagetherapie om te ontspannen en lichaam en geest te kalmeren.

Toepassingen

  • Voeg tijdens uw dagelijkse gezichtsreiniging één of twee druppels toe aan uw gezichtstoner of moisturizer, voor een heldere, gezond uitziende huid.
  • Doe een druppel op een katoenen bal en leg deze in de kast voor een frisse geur en om nare geurtjes weg te houden.
  • Voeg cederhout aan het badwater toe, voor een ontspannende spa-beleving.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.
Topisch gebruik: Voor massage, meng 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfumering, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

Wil je graag meer informatie over Cederhout ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer