Deep blue van doTERRA

Home / doterra / Deep blue van doTERRA

De afgelopen dagen kon ik wel “een steuntje in de rug” gebruiken met Deep blue.

Flink door mijn rug gegaan….. wie dat zelf eerder heeft gehad weet dat het geen pretje is. Wat ben je dan ineens beperkt!

Deep blue van doTERRA hebben wij gelukkig altijd binnen handbereik. Er zijn meerdere varianten van; o.a. het flesje (onverdund), de touch roller (verdunde versie die gaat overal mee naartoe) en de rub (in lotion vorm).
Na het insmeren ervaar je bijna direct een kalmerend effect.

Persoonlijk gebruik ik graag de rub omdat deze lekker insmeert tijdens een massage. Dat heeft mij goed geholpen!

De essentiële oliën Wintergroen, Kamfer, Pepermunt, Blauwe Boerenwormkruid, Duitse Kamille, Helichrysum en Osmanthus werken samen om de pijnlijke gewrichten en spieren te verzachten.

Dit is niet alleen voor sporters gemaakt, maar ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige spieren, botten en gewrichten. Ook kinderen met groeipijn kunnen hier baat bij hebben.

Wist je dat: je de werking van de Deep Blue essentiële olie kan versterken door deze te mixen met Copaiba essentiele olie? Vergeet niet om deze, in verband met eventuele huidgevoeligheid en omdat je zo simpelweg het zuinigste met de oliën omgaat, te verdunnen met een basisolie, zoals de gefractioneerde kokosolie van doTERRA. Je hebt maar weinig nodig van deze krachtige therapeutische olien, less is more!

Lees hier meer over Deep Blue essentiële olie.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding? Neem contact met mij op via Facebook.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reageer