Lemongrass

Home / oliën / Lemongrass

Omschrijving

Lemongrass wordt door familie-boerenbedrijven in het zuiden van India gekweekt. Het heeft een rokerige, citrusachtige geur met verschillende voordelen voor de gebruikers. Lemongrass wordt al jarenlang in de Aziatische keuken gebruikt in soep, thee, curry, vis, gevogelte, rund en zeefruit. Het reinigt en geeft kleurtoon en wordt daarom veelvuldig gebruikt in huidverzorgingsproducten.

Toepassingen

  • Gebruik om voorgerechten en vleesgerechten op smaak te brengen.
  • Meng met basilicum, kardemom of spearmint.
  • Verdun de olie en wrijf in of vernevel op de huid voordat u naar buiten gaat.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels Lemongrass in de diffuser van uw keuze.
Gebruik als additief: Verdun één druppel Lemongrass in 125 mL vloeistof.
Topisch gebruik: Voor massage, meng 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfumering, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

Wil je graag meer informatie over Lemongrass ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer