Aanbiedingen juli 2020 van doTERRA en Oh My Oil

Home / doterra / Aanbiedingen juli 2020 van doTERRA en Oh My Oil

Aanbiedingen juli 2020

We hebben weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!

Zo is de uitverkochte Baby Diaper cream en de Baby Hair & Body Wash uit doTERRA’s nieuwe Babylijn gelukkig weer beschikbaar!
Ook mogen we deze maand een aantal nieuwe producten verwelkomen: Adaptiv, Adaptiv Touch en het Yarrow Pom Renewal Serum!

En wist je dat de Kids Collectie van doTERRA nu standaard ook de Tamer Spijsverteringsblend bevat?
Dat maakt deze mooie set rollers, speciaal afgestemd op de behoeftes van kinderen, helemaal compleet!

Hieronder een overzicht van alle lopende online events en aanbiedingen juli 2020.

Aanbiedingen juli 2020 van doTERRA

100-100-100 PV – ZOMERINSCHRIJVINGSACTIE IS VERLENGD!

Onze 100-100-100 PV Zomerinschrijvingsactie maakt het je gemakkelijk om deel te nemen aan doTERRA en een wellness-leven te leiden dat draait om jouw behoeften. Volg de eenvoudige stappen hieronder om je in te schrijven, de producten te ontvangen die je wilt – en gratis punten te verdienen.

Zo verdien je het

  1. Schrijf je in met een inschrijvingsbestelling van 100 PV in juli.
  2. Schrijf je in voor het Loyalty Rewards Programma (LRP) en plaats in augustus een loyaliteitsbestelling voor 100 PV.
  3. Na het voltooien van stap 1 en 2, geniet je in september van 100 gratis productpunten!

Om in aanmerking te komen voor de promotie moet het nieuwe lid zich in juli inschrijven met een bestelling van 100 PV, zich aanmelden bij LRP en in augustus een bestelling van 100 PV plaatsen om in september in aanmerking te komen voor de punten.

Lees hier meer over de voorwaarden van deze actie!

100-100-100PV-actie doterra ohmyoil

PRODUCT VAN DE MAAND –  NIAOULI (15 ML) – ACTIE BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR

Niaouli is een grote groenblijvende boom die oorspronkelijk uit Australië komt. Niaouli, een familielid van Tea Tree, heeft een zoetere, maar toch houtachtige geur. Door het eucalyptolgehalte en de samenstelling van monoterpenen is het een stimulerende essentiële olie. Niaouli wordt op grote schaal gebruikt in verschillende cosmetica zoals lotions, crèmes en zepen en helpt de huid gezond en schoon te houden. Het kan ook helpen om specifieke gebieden te ontspannen wanneer het gebruikt wordt in een massage.

Ontvang het GRATIS Product van de Maand door een LRP-bestelling van minimaal 125 PV te plaatsen tussen 1 en 15 juli 2020.

Palmarosa doterra ohmyoil

10% KORTING – TERRASHIELD SPRAY (30 ML)

De TerraShield Spray bevat essentiële oliën en andere plantaardige oliën waarvan bekend is dat ze op een natuurlijke, veilige manier bescherming bieden in de buitenlucht. Deze nieuwe formule bevat Ylang Ylang, Cederhout, Kattenkruid, Citroen, Eucalyptus, Litsea, Arborvitae en Nootka essentiële oliën en Vanilleboon Absolute. Samen bezitten ze specifieke chemische verbindingen waarvan bekend is dat ze bescherming bieden tegen ongemakken in de buitenlucht.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. De 10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.

InTune doterra ohmyoil

Aanbiedingen juli 2020 van Oh My Oil

Meld jezelf Gratis en vrijblijvend aan voor ons online webinar over de 10 basis essentiële oliën van doTERRA!

Aangezien wij onze algemene informatieavonden en workshops bij Solide Yoga hebben moeten annuleren, hebben wij een alternatief bedacht. Ben je een beginner als het gaat om essentiële oliën en heb je nog geen eigen account bij doTERRA? Of denk je er al een tijdje aan om te starten met essentiële oliën, maar wil je eerst graag meer informatie? Het kan ook zijn dat je eerder al een starterspakket hebt besteld via ons, maar graag even jouw kennis wilt opfrissen. Ook dan ben je als Oh My Oil teamlid uiteraard van harte welkom om ons informatieve en gezellige webinar bij te wonen. Cem en Claudia vertellen jou graag op een toegankelijke manier meer over wat essentiële oliën nou precies zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen. De eerstvolgende datum voor het webinar is maandagavond 20 juli 2020 van 20.00 tot ongeveer 21.15 uur.

Wil je er graag bij zijn?

Meld je dan gauw aan! Enige voorwaarde om te kunnen deelnemen is dat je nog geen eigen account hebt bij doTERRA of je reeds aangesloten bent bij doTERRA via Claudia of Cem van Oh My Oil.
Bij deelname ga je tevens akkoord met het ontvangen van de Oh My Oil nieuwsbrief vol met leuke actie’s, tips & recepten. Afmelden hiervoor kan uiteraard op elk gewenst moment.
Wees er snel bij, er is namelijk maar een beperkt aantal plekjes. Aanmelden kan hier via Facebook of via: info@ohmyoil.nl
Meer informatie lees je terug op Facebook en ons evenementen pagina!
Tot gauw!

Join team Oh My Oil en ontvang GRATIS extra’s

Zo geven wij nieuwe doTERRA leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Kokosolie om de olie te verdunnen bij een Family Essentials Kit en een GRATIS Kokosolie, Wild Orange en Balance essentiële olie bij een grotere Home Essentials kit Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops en aanbiedingen!!

Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

OhMyOil team doTERRA
Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer