Lemon

Home / oliën / Lemon

De reinigende, zuiverende en verkwikkende eigenschappen van Lemon maken het één van de meest veelzijdige oliën, los van het feit dat dit één van de bestverkopende essentiële olie is die doTERRA aanbiedt.

PRODUCTOMSCHRIJVING
Lemon is een van de best verkopende oliën van doTERRA en kent verschillende voordelen en toepassingen. Voor een frisse en gezonde start van de dag kan het aan water worden toegevoegd. Lemon wordt aan aan voedsel en dranken toegevoegd om de smaak van desserts en hoofdgerechten te versterken. Lemon heeft een opwekkend, energiegevend aroma en bevordert een gevoel van lichtheid, opgewektheid en blijdschap.

TOEPASSING TIPS
– Voeg citroenolie toe aan uw glas water voor een verfrissende smaak of als alternatief voor frisdrank en suikerhoudende dranken.
– Breng citroenolie toe aan uw favoriete hapjes en desserts, voor een zoete en pittige punch.
– Voeg één of twee druppels citroenolie toe aan uw zeepmix en geef uw handen een stevige scrub.
– Doe één of twee druppels citroenolie in een glazen spuitfles met schoonmaakmiddel, voor een verkwikkende geur tijdens de schoonmaak van tafels en andere oppervlakten.
LET OP: Laat de Lemon olie niet in contact komen met plastic. Gebruik altijd glas!

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN
Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.

Gebruik als additief:
Verdun één druppel in 125 ml vloeistof.

Topisch gebruik:
Voor massage, meng 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 ml draagolie.
Voor parfumering, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

LET WEL OP: Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van deze olie, lees hier meer!

Wil je graag meer informatie over Lemon ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Lemon doterra
lemon doterra

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reageer