Hoe tof is het om je kids iets te kunnen geven wat speciaal voor hen is ontworpen? Ik heb deze nieuwe blends even voor je op een rijtje gezet ? Lees hieronder meer over elke blend uit de nieuwe kids collectie:

?? BRAVE Courage Blend
Voordat je de grote (of kleine) momenten van het leven trotseert, rol je deze blend van BRAVE op de onderkant van je voeten en de rug van je handen om moed en positiviteit in te blazen, met de geruststelling dat je alles kunt bereiken.

❤️? STRONGER Protective Blend
De beschermende blend van STRONGER wekt gevoelens van welzijn en vitaliteit op wanneer dat het meest nodig is. Het heldere en opbeurende aroma van STRONGER is verfrissend voor de zintuigen en werkt als de perfecte mix voor dagelijkse veerkracht of als je je niet goed voelt. Met de krachtige verjongende voordelen van hout en bloemenoliën werkt STRONGER als de perfecte dagelijkse essentiële olie-mix voor huidgezondheid.

?? CALMER Restful Blend
Bevordert een serene sfeer, waardoor het naar bed gaan een vreedzame en verwelkomende ervaring is. Wanneer het tijd is om je geest en lichaam te kalmeren, breng dan CALMER aan op je polsen, adem in en ontspan.

??STEADY Grounding Blend
Perfect voor dagelijks gebruik of naar eigen behoefte. STEADY Grounding Blend heeft een zacht, uitnodigend en licht fruitig aroma dat gevoelens van stress of angstgevoelens kan helpen kalmeren. Wanneer je jezelf overweldigd voelt, rol dan STEADY op de achterkant van jouw nek of polsen en haal diep adem, om de gemoedstoestand weer in balans te krijgen. Werkt kalmerend voor de huid en geruststellend voor de emoties, STEADY is een geweldige mix voor elke dag.

?? RESCUER Soothing Blend
Na een drukke dag van activiteit, breng je RESCUER Soothing Blend aan voor een ontspannen gevoel en om gevoelens van spanning te verminderen bij groeipijn en vermoeide benen. RESCUER heeft een frisse, maar kalmerende geur die rustgevende ondersteuning biedt terwijl het de emoties in balans brengt.

?? THINKER Supportive Blend
THINKER Focus Blend is ideaal voor dagelijks gebruik. Het is de optimale ondersteuning om te gebruiken als de afleiding groot is. Om een ​​ondersteunende en positieve omgeving voor verbeterde creativiteit en focus te creëren, integreer je THINKER in jouw dagelijkse schoolritueel.

Nu ook afzonderlijk verkrijgbaar!
Wil je deze graag bestellen? Of eerst meer informatie? Neem gerust contact op!