Contact en inschrijven

WIJ HELPEN JOU
Home / Contact en inschrijven

Contact en inschrijven bij ons?

Neem contact met ons op als je vragen hebt, meer informatie wilt ontvangen of als je je wilt inschrijven. Uiteraard zijn opmerkingen ook welkom!

De snelste manier van contact is via Facebook. Heb je geen Facebook? Gebruik dan onderstaand formulier.

Naam en email zijn verplicht.

Lid worden?

We snappen dat je graag lid wilt worden van doTERRA, het is immers bewezen dat de vele natuurlijke oliën kunnen helpen bij klachten en ontspanning. Maar hoe leuk zou het zijn als je ook nog eens kan profiteren van kortingen op de essentiële oliën?
Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met het meest verkochte pakket, namelijk de Home Essentials Enrollment Kit!
Hierbij ontvang je dan een gratis diffuser, een voordeelaccount en 10 essentiële oliën. Dit noemen ze ook wel het natuurlijke EHBO kastje! Een must voor elk gezin om in huis te hebben!

Tijdelijk ontvang je bij onder andere de Home Essentials kit tevens een GRATIS Aromatouch Technique kit twv € 109,- en Mini Modern Essentials boekje !

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

Stuur een berichtje en we leggen je uit hoe het werkt en hoe jij zo snel mogelijk kan genieten en profiteren van doTERRA’s essentiële oliën!

Inschrijven en genieten van korting!

Wil je je graag inschrijven en genieten van geweldige kortingen? Klik hier, vervolgens klik je rechtsboven op Join & Save. Dan op de knop onderin Join doTERRA, selecteer je taal en land, klik op Doorgaan en vul je gegevens in.

Wil het niet lukken of kom je er niet uit? Stuur mij een berichtje via het formulier of via Facebook.

Unieke doterra inschrijvingsaanbieding via Oh My Oil
Contact - Petal diffuser