Wild Orange

Home / oliën / Wild Orange

Wild Orange of ook wel Wilde sinaasappel essentiële olie werkt opbeurend voor lichaam en geest en verfrist de huid.

PRODUCTBESCHRIJVING
Wilde sinaasappel wordt uit de schil koudgeperst en is één van dōTERRA‘s best verkopende essentiële oliën dankzij het verkwikkende aroma en de vele gezondheidsvoordelen. Hij bevat veel monoterpenen en wilde sinaasappel heeft stimulerende en zuiverende eigenschappen. Dit chemische bestanddeel geeft wilde sinaasappel de kracht om te reinigen en te verfrissen.

De sinaasappelschil zit ook boordevol anti-oxidanten, die bijdragen aan de algemene gezondheid. Wilde sinaasappel verrijkt elke essentiële olie
samenstelling met een frisse, zoete, verkwikkende geur.

TOEPASSING TIPS
– Voeg een paar druppels wilde sinaasappel aan een ongeparfumeerde lotion toe en breng aan over heel het lichaam.
– Voeg voor een verkwikkende douche een paar druppels essentiële olie toe aan uw body wash.
– Voor een vitaliserende opkikker, doseer één tot twee druppels in de palm van uw hand samen met gelijke delen pepermunt en wierook. Wrijf handpalmen samen en inhaleer diep vanuit de palmen, wrijf dan op de achterkant van de nek.

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN
Vernevelen: Gebruik 1 tot 2 druppels in de diffuser
Intern gebruik: Verdun een druppel in 125 ml vloeistof.
Topisch gebruik: Voor massage, meng 5 druppels met 10 ml draagolie.
Voor bad: meng 5 druppels met 5 ml draagolie/emulgator.
Voor gebruik als parfum: meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

VOORZICHTIG
Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen. Vermijd Zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Wil je graag meer informatie over Wild Orange ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reageer