Unieke doTERRA inschrijfaanbieding via Oh My Oil

Home / doterra / Unieke doTERRA inschrijfaanbieding via Oh My Oil
Wij van Oh My Oil werken aan een steeds grotere community van olie liefhebbers en hebben jou graag in ons team.

Door via Oh My Oil jouw doTERRA olie avontuur te starten draag jij bij aan de groei van ons team en daarvoor willen wij jou graag bedanken met een leuke inschrijfaanbieding met volop gratis extra’s! Op het moment hebben wij een superleuke en unieke actie voor nieuwe leden.

Inschrijfaanbieding: ontvang het volgende GRATIS bij een Family Essentials enrollment kit:

  • een GRATIS Gefractioneerde kokosolie (basis/mengolie) 115 ml twv € 22,67 Klik hier voor info.

Inschrijfaanbieding: ontvang de volgende 3 producten GRATIS bij een Home Essentials enrollment kit:

  • een GRATIS Gefractioneerde kokosolie 115 ml twv € 22,67 Klik hier voor info.
  • een GRATIS Wild Orange essentiële olie van 15 ml twv € 14,67 Klik hier voor info.
  • en een GRATIS Balance essentiële olie van 15 ml twv € 32,33 Klik hier voor info.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

Hoe tof is dat?! Bekijk hier het overzicht van de extra voordelige enrollments/beginners kits van doTERRA waarmee je een eerste goede start kan maken (prijzen op deze folder zijn exclusief btw en exclusief verzenden). Hier vind je de prijslijst van doterra met alle losse oliën en producten (prijzen op deze lijst zijn inclusief btw en exclusief verzenden). Met een eigen voordeelaccount betaal je groothandelprijs.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve aanbiedingen en workshops!!

Wij zijn reuze enthousiast over deze 100% natuurlijke producten en hopen dat jij ook kan ervaren hoe ze je gezondheid en die van je dierbaren kunnen ondersteunen.

Liever eerst meer informatie? Hou deze pagina in de gaten en bekijk hier ons aankomende events en informatie avonden, deze organiseren wij regelmatig bij Solide Yoga & Wellness in Wateringen. Het is ook mogelijk om telefonisch een introductie tot de oliën te geven, mocht je niet in de buurt wonen.

Vul hier het contact formulier als je vragen hebt, wij nemen dan zsm contact met jou op of klik hier om gelijk te starten met het aanmaken van jouw eigen voordeelaccount via Oh My Oil. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Laat jouw gegevens achter en wij bellen zo snel mogelijk terug.

*Actievoorwaarden: Op = Op. Per account is er een limiet van 1 Kokosolie bij een Family Essentials kit of 1 kokosolie, 1 Wild Orange een 1 Balance bij een Home essentials kit. Deze inschrijfaanbieding geldt alleen voor nieuwe leden die een nieuw account aanmaken via Oh My Oil. Wijzigingen onder voorbehoud.
Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.
    Cem

Reageer