Zwarte peper

Home / oliën / Zwarte peper

Omschrijving

Zwarte Peper essentiële olie staat bekend om z’n vermogen de maaltijd op smaak te brengen en extra pit te geven, en is een veelzijdige olie die vele toepassingen en voordelen kent. De scherpe smaak van de peper maakt ‘m ideaal als toevoeging aan vleesgerechten, soepen en voorgerechten. Maar Zwarte Peper essentiële olie is dankzij z’n bestanddelen veel meer dan een handige specerij voor in de keuken. Zwarte Peper essentiële olie bevat veel monoterpenen en sesquiterpenen, dit zijn natuurlijke chemicaliën die bekend staan om hun antioxidante activiteit.

Toepassingen

  • Voeg toe aan vleesgerechten, voorgerechten en salades voor extra smaak.
  • Voeg een druppel olie toe aan jouw biefstukmarinade voor een onvergetelijke biefstuk.
  • Combineer de olie met Cilantro olie om je volgende maaltijd een vleugje extra pit te geven.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Toepassing voedingsadditief: Verdun één druppen in 125 mL vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Alleen verdund gebruiken. Neem niet meer dan één druppel per dag in. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de buurt van ogen en slijmvliezen houden.
Wil je graag meer informatie over Zwarte peper ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!
Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)