Gember

Home / oliën / Gember

Omschrijving

De gember (ginger) essentiële olie van doTERRA wordt gewonnen op Madagaskar en verkregen uit de verse wortelstok van de gemberplant. Gember wordt veel in Aziatische gerechten gebruikt en heeft een hete smaak. In het Westen wordt gember meestal gebruikt in zoetigheid, bijvoorbeeld in gemberbrood en gemberkoekjes. Het inwendig gebruik van gember kan helpen bij de spijsvertering en om misselijkheid te verminderen*
Gember essentiële olie kan ook op de huid worden aangebracht of worden geïnhaleerd voor een kalmerende geur*.

Toepassingen

  • Tijdens een lange autorit vernevelen of een druppel in uw handpalm laten vallen en inhaleren.
  • Aanbrengen op de onderbuik voor een kalmerende massage.
  • Gebruik de essentiële olie in uw favoriete snoepjes en hartige gerechten.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.
Intern gebruik: Verdun één druppel in 125 ml vloeistof.
Topisch gebruik: Breng 1 tot 2 druppels aan op het gewenste gebied. Verdun met draagolie om gevoeligheid van de huid te beperken. Zie de extra waarschuwingen hieronder.

Voorzichtig

Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

Wil je graag meer informatie over Gember ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)