Zendocrine

Home / oliën / Zendocrine

Omschrijving

Zendocrine essentiële olie mix combineert Rozemarijn, Koriander en Jeneverbes tot een perfecte mix die je elke dag kunt innemen. Zendocrine ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam om ongewenste bestanddelen af te voeren. Doe één druppel in een drankje naar keuze om Zendocrine op een veilige, gezonde manier in te nemen en te profiteren van de voordelen. Gebruik Zendocrine daarnaast als een kickstart voor een verandering in je levensstijl of voeg eenvoudig toe aan je al gezonde levenswijze.

Toepassingen

  • Neem elke dag één druppel in voor een goede start van jouw veranderende levensstijl.
  • Voeg 1 druppel toe aan citrusdrankjes, thee of water.
  • Breng aan op de buik en onder de voeten om een gevoel van zuiveren en reinigen te bevorderen.

Gebruiksaanwijzingen

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Voedingsadditief toepassing: Verdun één druppel in 125 ml vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Waarschuwingen

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.
Wil je graag meer informatie over Zendocrine ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!
Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer