Salubelle

Home / oliën / Salubelle

Omschrijving

Deze gepatenteerde blend combineert zeldzame essentiële oliën die al eeuwenlang worden gebruikt om hun mooimakende eigenschappen. Salubelle Beauty Blend is geformuleerd voor het ondersteunen en verzorgen van de huid, en helpt de verschijning van huidveroudering verminderen. Deze unieke essentiële oliën zijn vakkundig geselecteerd om de huid te helpen er gladder, stralender en jonger uit te laten zien. Salubelle wordt makkelijk geabsorbeerd door de huid om de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en huidveroudering te verminderen. Dankzij de handige roller is de Salubelle blend makkelijk aan te brengen op het gezicht, de hals en het decolleté.

Toepassingen

  • Breng een dun laagje Salubelle aan op het gezicht, de hals en het decolleté en herhaal dit extra op plekken die extra verzorging nodig hebben. Vervolgens kan je daarna de doTERRA moisturiser naar keuze aan.
  • Breng aan voor het verminderen van oneffenheden.
  • Gebruik als onderdeel van jouw ochtend- en avondroutine voor het gezicht.

Gebruiksaanwijzing

Op de huid: Verdun met een draagolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie hieronder voor extra waarschuwingen.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Verdun met een draagolie om huidgevoeligheid te minimaliseren.

Wil je graag meer informatie over Salubelle ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer