Thinker

Home / oliën / Thinker

Thinker biedt ondersteuning als u het lastig vindt om de aandacht ergens bij te houden en gefocust te blijven op één taak / bevordert een gevoel van alertheid / Bevordert een gevoel van geloof. De olie komt uit de Kids Collectie van doTERRA en is ook los verkrijgbaar.

Ingrediënten: vetiver, pepermunt, clementine en rozemarijn in een basis van gefractioneerde kokosolie
Aromatische beschrijving: aards, muntig, kruidig

PRODUCTBESCHRIJVING

Thinker Focus Mix is ideaal voor iedereen en voor dagelijks gebruik en is de optimale ondersteuning als afleiding groot is. Thinker is de perfecte steun voor als u zich moet focussen en concentreren, en is ontwikkeld om een gevoel van alertheid en helderheid te bevorderen.

De olie heeft een natuurlijke manier om je alerter te voelen, met vetiver, pepermunt, clementine en rozemarijn, perfect gecombineerd met gefractioneerde kokosolie voor de gevoelige huid. Rol de olie over uw slapen, polsen en achter in de nek om een gevoel van helderheid te geven. Thinker gebruikt de verkwikkende voordelen van clementine om focus te ondersteunen. Het unieke, kruidige en iets zoete aroma helpt gevoelens van helderheid tijdens verwarrende momenten bevorderen. Voeg Thinker toe aan uw dagelijkse leermoment voor het creëren van een ondersteunende, positieve omgeving en meer creativiteit en focus.

GEBRUIK

  • Houd Thinker bij de hand in uw tas of de rugzak van uw kind en breng in de namiddag aan om bij uw taak en gefocust te blijven.
  • Gebruik Thinker als uw een positiviteitsboost nodig hebt.
  • Bevorder leren en ondersteunt creativiteit door Thinker tijdens het studeren aan te brengen.
  • Rol over de polsen of handen en inhaleer voor een helder gevoel.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Aromatisch gebruik: rol over een vernevelsierraad, natuurlijk dolomiet of lavastenen voor vernevelen.
Topisch gebruik: breng aan op het gewenste gebied.
Gebruik onder toezicht van een volwassene.

WAARSCHUWINGEN

Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren. Mogelijke gevoeligheid van de huid. Als u onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

Wil je graag meer informatie over Thinker ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

kids doterra
kids doterra

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.