Calmer

Home / oliën / Calmer

Calmer bevordert een positief en kalm humeur en bevordert kalmerende en ontspannende gevoelens in het lichaam.
Calmer komt uit de Kids Collectie van doTERRA en is ook los verkrijgbaar.

Ingrediënten: lavendel, cananga, boeddha hout en romeinse kamille essentiële oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie
Aromatische beschrijving: zoet, bloemig, zacht, houtig

PRODUCTBESCHRIJVING
Calmer Rustgevende Mix bevordert een serene atmosfeer zodat het naar slapen gaan een rustige en welkome ervaring wordt. Rol Calmer over de onderkant van de voeten en in de nek voor een ontspannen gevoel. Calmer kan worden gebruikt als onderdeel van uw avondritueel en combineert de verzachtende eigenschappen van lavendel, cananga, boeddha hout en romeinse kamille essentiële oliën in een
handige en veilige aanbrengmethode, samen met de hydraterende voordelen van gefractioneerde kokosolie. Cananga en boeddha hout essentiële oliën, uniek in Calmer, bevorderen gevoelens van ontspanning. Als het tijd is om uw lichaam en geest te laten herstellen, breng dan Calmer aan op uw polsen, adem diep in en ontspan.

GEBRUIK

  • Rol achter in de nek en op de borst voor het bevorderen van kalme, verzachtende gevoelens.
  • Breng Calmer aan op de polsen van uw kind aan het einde van de dag voor het bevorderen van ontspannende gevoelens.
  • Breng voor het slapen gaan onder de voeten aan om tot rust te komen voordat u gaat slapen.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Aromatische gebruik: rol over een vernevelsierraad, natuurlijk dolomiet of lavastenen voor vernevelen.
Topisch gebruik: breng aan op het gewenste gebied.
Gebruik onder toezicht van een volwassene.

WAARSCHUWINGEN
Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren. Mogelijke gevoeligheid van de huid. Als u onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

Wil je graag meer informatie over Calmer ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

kids doterra
kids doterra

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.