Smart & Sassy

Home / oliën / Smart & Sassy

In combinatie met sporten en gezonde voeding kan Smart & Sassy worden gebruikt om uw gewicht onder controle te houden. doTERRA’s actieve samenstelling/metabolisme blend Smart & Sassy (voorheen Slim & Sassy) helpt trek te beheersen. Smart & Sassy is speciaal ontworpen als een natuurlijke manier om honger te beheersen, de maag te kalmeren en de stemming te verbeteren. Bij gebruik als onderdeel van een gezond programma voor gewichtsbeheersing en in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging, kan Smart & Sassy het metabolisme stimuleren en het hongergevoel terugdringen.

Voor het gemak heeft doTERRA een hele productlijn opgezet met hier de Smart & Sassy essentiële olie blend in verwerkt. Zo is er Smart & Sassy kauwgom en zijn er handige Smart & Sassy softgels voor iedereen die het niet fijn vind om de olie in water in te nemen, maar toch graag profiteert van de therapeutische werking van deze metabolisme blend. Elk van deze producten kan u helpen tijdens uw streven naar het creëren en behouden van een gezonde levensstijl.

Ingrediënten

Grapefruitschil, Citroenschil, Pepermuntplant, Gemberwortel en Kaneelschors essentiële oliën

Aromatische Beschrijving

Mint, pittig, kruidig

Belangrijkste eigenschappen

  • hoog gehalte aan limoneen
  • helpt eetaanvallen onder controle te houden
  • zonder diuretica, stimulerende stoffen en calorieën

Toepassingen

  • Neem het op in een programma om uw gewicht te controleren.
  • Je kan het innemen voor het eten met water zodat u niet te veel eet.
  • Voeg een paar druppels toe aan uw favoriete smoothie zodat u langer een vol gevoel houdt.
  • Masseer op maag, heupen en bovenbenen voor een verzachtend, verwarmend effect.
  • Voeg voor een workout toe aan water of thee voor een revitaliserende energieboost.

Gebruiksaanwijzingen

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Voedingsadditief toepassing: Verdun één druppel in 125 ml vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.


LET WEL OP:
Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Meer weten? Neem contact met ons op of stel een vraag via Facebook.

doterra slim sassy oh my oil gezond afvallen dieet

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.
    Cem

Reacties(0)

Reageer