Exclusieve BOGO deals van doTERRA en Oh My Oil!

Home / doterra / Exclusieve BOGO deals van doTERRA en Oh My Oil!

Oh my…! BOGOOOOO! GRATIS OLIETJES! Maandag 27 april starten er weer BOGO aanbiedingen (Buy One Get One free) bij doTERRA! Ook deze keer zijn de BOGO’s even anders dan anders. De focus ligt meer op het besparen op verzendkosten en het gebruik van minder verpakkingsmateriaal, een win-win situatie!

Voor de tweede keer kun je meerdere BOGO-aanbiedingen aan één bestelling toevoegen! Deze keer wordt de BOGO-week verdeeld in twee afzonderlijke 72-urige actieperiodes. Voor elke actieperiode zullen er drie BOGO-aanbiedingen zijn. Je kunt alle drie de aanbiedingen kopen tijdens elke actieperiode van 72 uur.
Je mag uiteraard nogsteeds via Oh My Oil bestellen, maar wees er snel bij want er zijn maar beperkte plekjes en wij hanteren eigen besteldeadline’s! Hou er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventueel snel uitverkochte BOGO deals. Als je zeker wilt zijn van jouw BOGO deal, dan adviseren wij om altijd te bestellen middels jouw eigen voordeelaccount, dan heb je altijd meer zekerheid dat je de BOGO deal scoort voordat deze uitverkocht raakt.

gratis olie bogo deal doterra oh my oil

Dit is de doTERRA BOGO DEAL van 27 t/m 29 april 2020:

➡ Koop een 15 ml ZenGest™ van € 36,25 en krijg een 15 ml Smart & Sassy™ t.w.v. € 25,50 GRATIS!
TEAM- OF NEW MEMBER?
Dan ontvang je bovenop deze doTERRA BOGO een extra GRATIS olie met een productwaarde van max 37.50 PV

Koop een 15 ml Spearmint (Groene munt) van € 34,50 en ontvang 15 ml Lime (Limoen) t.w.v. € 14,50 & 15 ml Purify t.w.v. € 24,25 GRATIS!
TEAM- OF NEW MEMBER?
Dan ontvang je bovenop deze doTERRA BOGO een extra GRATIS olie met een productwaarde van max 31.50 PV

Koop een 15 ml flesje Copaiba van € 38,75 en ontvang een 5 ml Deep Blue™  t.w.v. € 36.25 GRATIS!
TEAM- OF NEW MEMBER?
Dan ontvang je bovenop deze doTERRA BOGO een extra GRATIS olie met een productwaarde van max 39 PV

Je kan deze drie aanbiedingen dus samen in ene keer bestellen!
Enne ja, je hebt het goed gelezen; Je ontvangt tevens exclusief van Oh My Oil ook nog eens 1 GRATIS olie per doTERRA BOGODEAL erbij! Op = Op!
Lees hieronder verder over deze EXTRA ACTIE van Oh My Oil bovenop doTERRA’s BOGO deals!

Nergens zo veel voordeel als bij Oh My Oil!! Klinkt al erg goed vind je niet???

 

☘ EXTRA ACTIE BOVENOP DOTERRA’S BOGO DEALS VOOR IEDEREEN DIE AANGESLOTEN ZIT BIJ OH MY OIL EN BIOHEALTH!

Ben jij aangesloten bij Team Oh My Oil of BioHealth of start je tijdens BOGO week een eigen voordeelaccount via Oh My Oil of BioHealth?
Dan word dat extra beloond!

Oh My Oil geeft, in samenwerking met BioHealth, in de periode van 24 t/m 30 april gratis doTERRA oliën weg bij jouw doTERRA (BOGO) bestelling. Koop een doTERRA olie en krijg dezelfde doTERRA olie GRATIS en voor niks!

Dat kan dezelfde olie zijn of je kan ook kiezen voor een andere olie, zolang het aantal pv’s (punten) hetzelfde of lager is.
Het hoeft niet perse een olie uit de BOGO actie van doTERRA te zijn. Koop je bijvoorbeeld een Pepermunt olie (nu niet in de bogo-actie) ook dan ontvang je een gratis olie van dezelfde productwaarde. Een handig overzicht van de enkelvoudige (single) oliën en samengestelde (blend) oliën (zie de PV kolom voor de productwaarde) bekijk je hier.

Dus bijv:
Je koopt een Peppermint (22 PV) bij doTERRA, dan krijg je van ons gratis nog een fles Peppermint (22 PV) of je kiest bijv Juniper Berry (21,50 PV) of Siberian Fir (22 PV) etc.
Je koopt bijv 10 oliën met een totaal van 180 PV dan krijg je van ons gratis het dubbele of je kiest een aantal andere oliën t/m 180 PV.

Start je via ons jouw eigen voordeelaccount of ben je team member en woonachtig in Nederland? Dan is verzending van de gratis producten kosteloos.
Je kan het eventueel ook ophalen in Wateringen, uiteraard op veilige afstand. Woon je in de buurt van Den Haag/Westland/Delft/Rijswijk dan kan ik het persoonlijk bij je afgeven.

Wow, is dat een goede deal of wat?! Reageer snel want sommige oliën kunnen door deze actie snel op raken.

Deze actie is exclusief voor team & new members die aangesloten zitten bij Oh My Oil of Biohealth.
Heb je nog geen eigen voordeelaccount en wil je graag jouw oliereis starten via Oh My Oil met GRATIS extra’s?
Klik hier voor meer informatie en/of neem gerust contact met ons op.
Let op dat deze actie wel geldig is ism de doTERRA actie’s maar niet geldig is ism andere lopende aanbiedingen van Oh My Oil en BioHealth.

Nog even voor de nieuwelingen onder ons;
WAT ZIJN BOGO’s?
BOGO’s is een te gekke 1+1 gratis actie van doTERRA (koop 1 olie of product van doTERRA en ontvang er 1 of soms zelfs meerdere GRATIS) waarbij je ook via Oh My Oil kan bestellen. Dat is superhandig, want je bespaart in je verzendkosten omdat we deze kunnen delen met meer personen!

Iedereen kan meeprofiteren, je hoeft hiervoor geen eigen account te hebben.
Het is dus ook een mooie manier om de oliën beter te leren kennen en dat ook nog eens tegen inkoopprijs (25% korting!).

Wij verzamelen op verzoek meerdere BOGO bestellingen, delen de doTERRA verzendkosten en verzenden dan in ene keer
tegen eenmalige pakketverzendkosten alles naar je toe. Geen eenmalige pakketverzendkosten indien je je bestelling ophaalt
in Wateringen of wanneer je tijdens BOGO week een eigen voordeelaccount start via Oh My Oil. Je betaald vooraf via een betaalverzoek.
Let op dat er wel voldoende animo moet zijn per BOGO dagaanbieding via Oh My Oil, namelijk minimaal 2 bestellingen.

 Wij hebben een speciale BOGO whatsapp groep.
Deze Whatsapp groep is overigens alleen bedoeld om jullie op de hoogte te brengen van de dagaanbieding, er kan dus ook niet gereageerd worden in deze groep, ook om het voor iedereen rustig te houden ? Klik hier als je graag toegevoegd wilt worden aan de WhatsApp groep:
https://chat.whatsapp.com/JhKmVD84z0RA9Gbq1Xuszb

Ook via Facebook kan je de BOGO aanbiedingen in de gaten houden!

Wil je gebruik maken van de BOGO deal? Stuur mij dan een privé whatsapp berichtje of e-mail op dinsdag 28 april vóór 12.00 uur. Ook als je vragen hebt mag je mij vanzelfsprekend een bericht sturen. Het is uiteraard ook mogelijk om (als je deze zelf al hebt) via jouw eigen voordeelaccount te bestellen. Voordeel als we samen bestellen is dat we de verzendkosten kunnen delen ?. Ik kan voor max 5 personen meebestellen dus wees er snel bij als je interesse hebt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de BOGO deals, volg dan de facebookpagina van doTERRA Europe – Corporate!
Oh My Oil houd jullie uiteraard ook via de facebookpagina en WhatsApp op de hoogte gedurende BOGO week, we zullen dan ook dieper ingaan op de betreffende oliën en de toepassing hiervan!

Bekijk hier de voorwaardes en details van de BOGO-deals:
https://www.doterra.com/NL/nl_NL/promotions-bogo-details

 

☘ JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Kokosolie om de olie te verdunnen bij een Family Essentials Kit en een GRATIS Kokosolie, Wild Orange en Balance essentiële olie bij een grotere Home Essentials kit ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling of BOGO jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

✅ Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Wij zijn reuze enthousiast over deze 100% natuurlijke producten en hopen dat jij ook kan ervaren hoe ze je gezondheid en die van je dierbaren kunnen ondersteunen.

Liever eerst meer informatie? Het is ook mogelijk om telefonisch of via een zoom-call een introductie tot de oliën te geven.
Tevens geven wij binnenkort onze eerste online webinar voor beginners. Je bent van harte welkom om ons informatieve en gezellige webinar bij te wonen.
Cem en Claudia vertellen jou graag op een toegankelijke manier meer over wat essentiële oliën nou precies zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.
De datum van het eerste webinar zullen wij zo spoedig mogelijk, op de korte termijn, bekendmaken.
Wil je er graag bij zijn? Wees er snel bij, er is namelijk maar een beperkt aantal plekjes. Alvast aanmelden kan via: info@ohmyoil.nl

Wij houden jullie op de hoogte!
Fijne avond en tot BOGO!

*eventuele wijzigingen zijn onder voorbehoud

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.
    Cem

Reacties(0)

Reageer