ZenGest

Home / oliën / ZenGest

Bekend als de doTERRA-samenstelling die je buik tot rust brengt bevat ZenGest (voorheen DigestZen) een groot aantal heilzame eigenschappen voor de spijsvertering. De verzachtende eigenschappen van deze olie zijn een goed hulpmiddel wanneer je maag van streek is.

Ingrediënten
Essentiële oliën van gember wortel, pepermunt plant, karwij zaad, koriander zaad, anijs zaad, dragon plant, venkel zaad.

Aromatische beschrijving:
kruidig, zoet, munt, drop

Belangrijkste eigenschappen:
■ bevordert een gezonde spijsvertering
■ verzacht tijdelijke ongemakken
■ bij plaatselijke toepassing op de buik heeft ZenGest een kalmerende werking op krampen en pijnen die te maken hebben met een van streek zijnde maag

Toepassingen:
■ Neem het inwendig in om gevoelens van misselijkheid te verlichten.
■ Voeg toe aan water of thee om het natuurlijke spijsverteringsproces van uw lichaam op peil te houden.
■ Houd het bij de hand wanneer u uitgebreid of zwaar gaat eten.
■ Neem het inwendig in voor een lange vlucht of reis in het verschiet voor een kalmerend effect.
■ Verdun met gefractioneerde kokosolie en gebruik voor een verzachtende massage van de buik.

Gebruiksaanwijzingen:
Verstuiving: Gebruik 3-4 druppels in de diffuser.
Inwendig gebruik: Los 1 druppel olie op in 125 ml vloeistof naar keuze.
Topisch gebruik: Breng 1-2 druppels aan op het gewenste gebied. Bij een gevoelige huid kunt u de olie verdunnen met doTERRA’s gefractioneerde kokosolie.

LET WEL OP: Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap, borstvoeding en behandeling door een arts, raadpleeg eerst uw arts. Vermijdt contact met de ogen, het binnenoor en andere gevoelige gebieden.

Meer weten? Neem contact met ons op of stel een vraag via Facebook.

 

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.
    Cem

Reacties(0)

Reageer