Rose Touch

Home / oliën / Rose Touch

DoTERRA Rose Touch bevat de pure Bulgaarse Damask Rose essentiële olie met gefractioneerde kokosolie in een roller flesje. Een exotische olie die de huid verfraait en helpt emoties in evenwicht te brengen. Dit is misschien wel de meest gewaardeerde en kostbaarste olie ter wereld.

PRODUCTBESCHRIJVING

Voorheen was deze olie alleen verkrijgbaar tijdens speciale acties, maar nu is de langverwachte Rose olie eindelijk beschikbaar in een 10 ml roller flesje als onderdeel van de doTERRA Touch lijn.
doTERRA Rose Touch combineert gefractioneerde kokosolie met Bulgaarse essentiële olie van damast roos, een van de meest erkende geuren in zowel verzorgingsproducten als parfums.

Rozenolie is ongelooflijk tijdrovend en duur om te produceren – er zijn 252.000 met de hand geplukte rozenblaadjes (zo’n 8,000 rozen) nodig om een flesje roos olie van 5 ml te kunnen vullen!

De voordelen van rozenolie zijn echter de moeite waard en de uitvoering in een roller flesjes maakt de olie handig en betaalbaar.

TOEPASSING TIPS

  • Je kan het aanbrengen op de polsen voor een verkwikkend aroma gedurende de dag.
  • Ook kan het gebruikt worden om het vochtgehalte van de huid in balans te houden.
  • Kan de verschijning van huid imperfecties verminderen en bevorderd een gezonde en egale huid.
  • Heerlijk om als een romantisch en persoonlijk parfum aan te brengen op de hals en polsen.

Wil je graag meer informatie over Rose Touch ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

rose

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(2)