Jasmine Touch

Home / oliën / Jasmine Touch

Jasmine Touch (Jasmijn) combineert gefractioneerde kokosolie en jasmijn extract voor een zachte toepassing en meervoudig gebruik. De roller kan worden toegepast op pulspunten voor een kalmerende aroma dat de stemming en een positief vooruitzicht bevordert.

PRODUCTBESCHRIJVING

De olie kan huid imperfecties verhelpen en kan een gezonde uitziende glanzende teint bevorderen.
Jasmijn wordt ook wel de “Koning van de Bloemen” genoemd en wordt geprezen om zijn aroma en kan als parfum gebruikt worden.
Het is één van de meest kostbaarste essentiële olie, omdat het extraheren ervan erg arbeidsintensief is.
Het extractieproces moet worden gedaan bij het aanbreken van de dag, wanneer de bloemen het meest geurig zijn.
Vanwege de grote hoeveelheid bloemen die nodig zijn om een ​​kleine hoeveelheid olie te produceren, is Jasmine zeer gewild in zowel de parfumindustrie als in de aromatherapie.

TOEPASSING TIPS

  • Omdat de olie zo een opbeurende geur heeft, is het gebruik van Jasmine Touch op onze polspunten de perfecte manier om de stemming te verbeteren.
  • Emotioneel bevordert Jasmine de gevoelens van vreugde, vrede en zelfvertrouwen.
  • Breng aan op je polsen en nek als een parfum. De aroma is intens bloemig, warm en exotisch.
  • Het is bekend dat Jasmijn het uiterlijk van huid onvolkomenheden vermindert en een gezond ogende, stralende huid bevordert.

Wil je graag meer informatie over Jasmine ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

jasmine
jasmine

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.