Tangerine

Home / oliën / Tangerine

Een favoriet onder citrusoliën, Tangerine (mandarijn) heeft een verfrissend en gelukzalig aroma.

PRODUCTBESCHRIJVING

Tangerine heeft een lange geschiedenis van gebruik in de Chinese cultuur en kruidengezondheidspraktijken. Deze essentiële olie ondersteunt een gezonde spijsvertering en stofwisseling.*

De olie heeft een zoet, kruidig ​​aroma, vergelijkbaar met andere citrusoliën, dat opbeurend is. Het staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en om een ​​gezond immuun- en ademhalingssysteem te ondersteunen.*

Tangerine essentiële olie kan worden gebruikt om angstige gevoelens te kalmeren en stress te beheersen. Een populaire en smaakvolle toevoeging aan desserts en drankjes – van water tot fruitsmoothies – Het kan worden gebruikt in elk recept dat citrusvruchten vereist.

TOEPASSING TIPS

– Voeg 2-3 druppels toe als smaakstof in cake- en koekjesrecepten.
– Voeg 1-2 druppels in water, smoothies, thee of limonade toe als smaakstof.
– Om de stemming te stimuleren en op te vrolijken, plaats je 1-2 druppels in de palm van je hand, wrijf ze over elkaar en cup 30 seconden je handen over de neus en mond of diffuus door de kamer.
– Breng aan op reflexpunten of buik om gevoelens van geluk te bevorderen. Verdun met een draagolie om de gevoeligheid te minimaliseren indien nodig.
LET WEL OP: Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van deze olie, lees hier meer!

Oliën die goed samengaan met Tangerine

Als een zoete, citrus essentiële olie, combineert Tangerine goed met een verscheidenheid aan oliën om te diffuse-en. Als je de herfstgeuren wilt omarmen, overweeg dan om Tangerine te mengen met warme, kruidige oliën zoals Cinnamon Bark (kaneel) of Clove (kruidnagel). Je kunt Tangerine-olie ook mengen met andere citrusoliën zoals Bergamot of Lemon voor een helder, opbeurend aroma. De pittige geur van Tangerine essentiële olie kan ook goed mengen met essentiële oliën zoals pepermunt of Spearmint (groene munt).


Wil je graag meer informatie over Tangerine ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

doterra tangerine

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)