Cheer

Home / oliën / Cheer

PRODUCTBESCHRIJVING

dōTERRA Cheer Touch combineert gefractioneerde kokosnootolie met de zonnige, frisse geur van dōTERRA Cheer essentiële oliesamenstelling—een perfecte toepassing voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. Deze handige en zachte roller kan op de huid worden aangebracht voor een boost van blijheid en positiviteit. Het geurenspel van de essentiële oliën van citrus en kruiden in de dōTERRA Cheer Touch brengt licht op elk moment van de dag.

GEBRUIK

  • Wrijf op uw borst voor een opgewekt gevoel.
  • Houd uw hoofd omhoog door dōTERRA Cheer Touch aan de achterkant van uw nek te wrijven.
  • Breng tijdens de winter aan op polsen en ruik gedurende de dag voor een opwekkend gevoel.
  • Breng aan op de voetzolen van een kind dat een boost van positiviteit een opgewektheid nodig heeft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Topisch gebruik: Breng aan op het gewenste gebied. Zie de extra waarschuwingen hieronder.

VOORZICHTIG

Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen. Vermijd zonlicht of UV-straling tot 12 uur na aanbrengen van het product.

Wil je graag meer informatie over Cheer ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer