BOGO Deals in oktober!

Home / doterra / BOGO Deals in oktober!

? Oh my…! BOGOOOOO 3-DAAGSE! GRATIS OLIETJES!

Woensdag starten er weer BOGO aanbiedingen (Buy One Get One free)! Deze keer zijn BOGO’s even anders dan anders. De focus ligt nu meer op het besparen op verzendkosten en het gebruik van minder verpakkingsmateriaal, een win-win situatie ?.

Voor de allereerste keer kun je meerdere BOGO-aanbiedingen aan één bestelling toevoegen! Deze keer wordt de BOGO-week verdeeld in twee afzonderlijke 72-urige actieperiodes. Voor elke actieperiode zullen er drie BOGO-aanbiedingen zijn. Je kunt alle drie de aanbiedingen kopen tijdens elke actieperiode van 72 uur.
Je mag uiteraard nogsteeds via Oh My Oil bestellen, maar wees er snel bij want er zijn maar beperkte plekjes!

Nog even voor de nieuwelingen onder ons;
WAT ZIJN BOGO’s?
BOGO’s is een te gekke 1+1 gratis actie van doTERRA (koop 1 olie of product van doTERRA en ontvang er 1 of soms zelfs meerdere GRATIS) waarbij je ook via Oh My Oil kan bestellen. Dat is superhandig, want je bespaart in je verzendkosten omdat we deze kunnen delen met meer personen!

Iedereen kan meeprofiteren, je hoeft hiervoor geen eigen account te hebben.
Het is dus ook een mooie manier om de oliën beter te leren kennen en dat ook nog eens tegen inkoopprijs (25% korting!).

Wij verzamelen op verzoek meerdere BOGO bestellingen, delen de doTERRA verzendkosten en verzenden dan in ene keer
tegen eenmalige pakketverzendkosten alles naar je toe. Geen eenmalige pakketverzendkosten indien je je bestelling ophaalt
in Wateringen. Je betaald via een betaalverzoek.
Let op dat er wel voldoende animo moet zijn per BOGO dagaanbieding via Oh My Oil, namelijk minimaal 2 bestellingen.

Dit is de BOGO van 28 t/m 30 oktober 2019:

? Koop een 15 ml OnGuard van € 36,25 en ontvang een 15 ml Air (voorheen Breathe) twv € 23,50 GRATIS!

? Koop een 15 ml Serenity van € 46,- en ontvang een 15 ml Balance twv € 24,25 GRATIS!

? Koop een 120 ml tube Deep Blue Rub van € 36,25 en ontvang een tube OnGuard Natural Whitening Toothpaste twv € 9,50 GRATIS!

Verlopen. Dit was de BOGO van vorige week:

? Koop een 15 ml Lavendel van € 23,25 en ontvang een 15 ml Pepermunt twv € 21,25 GRATIS!

? Koop een 10 ml Frankincense Touch roller van € 51,50 en ontvang een 10 ml Motivate en ZenGest twv €42,50 GRATIS!

? Koop een 15 ml Holiday Peace € 28,50 en ontvang een 15 ml Holiday Joy twv € 23,50 GRATIS!

Je kan deze drie aanbiedingen dus samen in ene keer bestellen! Op = Op
Klinkt al erg goed vind je niet?? ?

 Wij hebben een speciale BOGO whatsapp groep.
Deze Whatsapp groep is overigens alleen bedoeld om jullie op de hoogte te brengen van de dagaanbieding, er kan dus ook niet gereageerd worden in deze groep, ook om het voor iedereen rustig te houden ? Klik hier als je graag toegevoegd wilt worden aan de WhatsApp groep:
https://chat.whatsapp.com/JhKmVD84z0RA9Gbq1Xuszb

Ook via Facebook kan je de BOGO aanbiedingen in de gaten houden!

Wil je gebruik maken van de BOGO van de dag? Stuur mij dan een privé whatsapp berichtje of e-mail op dezelfde dag vóór 12.00 uur. Ook als je vragen hebt mag je mij vanzelfsprekend een bericht sturen. Het is uiteraard ook mogelijk om (als je deze zelf al hebt) via jouw eigen voordeelaccount te bestellen. Voordeel als we samen bestellen is dat we de verzendkosten kunnen delen ?. Ik kan voor max 5 personen meebestellen dus wees er snel bij als je interesse hebt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de BOGO deals, volg dan de facebookpagina van doTERRA Europe – Corporate!
Oh My Oil houd jullie uiteraard ook via de facebookpagina en WhatsApp op de hoogte gedurende BOGO week, we zullen dan ook dieper ingaan op de betreffende oliën en de toepassing hiervan!

Bekijk hier de voorwaardes en details van de BOGO-deals:
https://media.doterra.com/eu/nl/promotions/bogo-details.pdf


?
 Exclusief bij Oh My Oil; BOGO enrolment aanbieding!*

Nog geen eigen voordeelaccount en denk je er aan om via Oh My Oil jouw oliereis te starten ism een BOGO DEAL? Oh My Oil heeft tijdens de BOGO deals een extra aantrekkelijke enrolment aanbieding. Start jouw oliereis via Oh My Oil met GRATIS extra’s bij aankoop van een los voordeelaccount of enrolment kit vanaf 100 pv in samenwerking met een BOGO bestelling. Hier de drie verschillende opties op een rijtje:

➡ Koop een los voordeelaccount ism een BOGO deal en ontvang GRATIS een:
Wild Orange essentiële olie 5 ml

➡ Koop een enrolment kit van 100 pv of meer ism een BOGO deal en ontvang één van deze oliën GRATIS:
Frankincense essentiële olie, Ylang Ylang essentiële olie of Neroli Touch Roller

➡ Koop een enrolment kit van 200 pv of meer ism een BOGO deal en ontvang één van deze + Mini Modern Essentials boekje GRATIS:
Aromatouch Technique kit, Jasmine– of Rose Touch Roller
De inhoud van de Aromatouch Technique kit bevat de 5 ml flesjes Balance, AromaTouch, Onguard, Lavendel, Pepermunt, Wild Orange, Deep Blue, Melaleuca en Kokosolie 

Hoe tof is dat?! Bekijk hier het overzicht van de extra voordelige enrolment/beginner kits van doTERRA waarmee je een eerste goede start kan maken (prijzen op deze folder zijn exclusief btw en exclusief verzenden). Hier vind je de prijslijst van doterra met alle losse oliën en producten (prijzen op deze lijst zijn inclusief btw en exclusief verzenden). Met een eigen voordeelaccount betaal je groothandelsprijs en bestel jij voortaan zelf wanneer jou dat uitkomt.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

Wij zijn reuze enthousiast over deze 100% natuurlijke producten en hopen dat jij ook kan ervaren hoe ze je gezondheid en die van je dierbaren kunnen ondersteunen.

Liever eerst meer informatie? Hou deze pagina in de gaten en bekijk hier ons aankomende events en informatie avonden, deze organiseren wij regelmatig bij Solide Yoga & Wellness in Wateringen. Het is ook mogelijk om telefonisch een introductie tot de oliën te geven, mocht je niet in de buurt wonen.

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze enrolment actie en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

➡ Klik hier om gelijk te starten met het aanmaken van jouw eigen voordeelaccount via Oh My Oil.
Helemaal onderaan klik je dan op “Join doTERRA” en doorloop de stappen. Vul jouw gegevens in, kies voor een enrolment kit (Nederlandse versie) en voeg de BOGO deal van de betreffende dag toe. Deze kan je intypen in het zoekveld, de gratis BOGO word automatisch bijgevoegd in jouw winkelwagentje, evenals de oliën van doTERRA’s enrolment actie. Je kan eventueel meer losse artikelen bijvoegen.
Stuur mij dan een bevestiging door van jouw enrolment bestelling om in aanmerking te komen voor de gratis extra’s vanuit Oh My Oil. Let er op dat je bestelling dan wel aan bovenstaande BOGO enrolment aanbieding eisen voldoet!
Kom je er niet uit? Geen probleem! Oh My Oil helpt graag tijdens het bestelproces, dat kan telefonisch. Laat jouw nummer achter via het contactformulier en wij bellen zsm terug.

* Op = Op. Limiet van 1 Gratis artikel per account. Bovenstaande opties zijn geldig ism een BOGO deal in oktober 2019 en is alleen voor nieuwe leden die een nieuw account aanmaken via Oh My Oil. Wijzigingen onder voorbehoud.

Wij houden jullie op de hoogte!
Fijne avond en tot BOGO ???

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Black Friday Sale!

Sla je slag met onze doTERRA Black Friday Sale!

KLIK HIER
voor deze exclusieve aanbiedingen op onze Facebook pagina!

Wees er op tijd bij, want op=op!