Motivate Touch

Home / oliën / Motivate Touch

Motivate van doTERRA bevordert een gevoel van vertrouwen, moed en geloof.
Kan aromatisch beschreven worden als Fris, Schoon en Munt-achtig. Handig voor in de handtas!

OMSCHRIJVING

doTERRA Motivate Touch biedt een zachte, snelle manier om doTERRA Motivate mix van mint en citrus essentiële oliën aan te brengen. Het frisse, muntachtige aroma bevordert een gevoel van vertrouwen, moed en geloof. doTERRA Motivate Touch zal je helpen om je creatieve krachten vrij te laten stromen en de moed te vinden om in jezelf te geloven.


TOEPASSINGEN

  • Wrijf doTERRA Motivate Touch over je slapen voor extra focus.
  • Smeer doTERRA Motivate op je polsen voorafgaand aan een dag hard werken.
  • Breng achter in de nek aan voordat je een speech moet geven en je wat extra zelfvertrouwen kunt gebruiken.
  • Breng aan op de polsen voorafgaand aan sportevenementen of andere wedstrijden waar je aan meedoet.


GEBRUIK

Op de huid: Breng aan op het gewenste gebied. Zie hieronder voor extra waarschuwingen.

Ingrediënten
Gefractioneerde Kokosolie, Pepermuntblad, Mandarijnschil, Korianderzaad, Basilicumkruid, Yuzuschil, Melisseblad, Rozemarijnblad, Vanilleboon


LET OP

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Wil je graag meer informatie over Motivate ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(1)