DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN OKTOBER

Home / doterra / DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN OKTOBER

Ook deze maand weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende aanbiedingen in Oktober:

? Gratis Olietjes tijdens de 1+1 gratis BOGO deals!

BOGO’s is een te gekke 1+1 gratis actie van doTERRA (koop 1 olie of product van doTERRA en ontvang er 1 of soms zelfs meerdere GRATIS) waarbij je ook via Oh My Oil kan bestellen. Dat is superhandig, want je bespaart in je verzendkosten omdat we deze kunnen delen met meer personen!

Iedereen kan meeprofiteren, je hoeft hiervoor geen eigen account te hebben.
Het is dus ook een mooie manier om de oliën beter te leren kennen en dat ook nog eens tegen inkoopprijs (25% korting!).

Wil je tijdens BOGO week jouw oliereis beginnen ism jouw allereerste bestelling? Wellicht kom jij dan wel in aanmerking voor de BOGO enrolment actie! Meer informatie over BOGO week en de speciale enrolment actie is hier te vinden:
https://ohmyoil.nl/bogo-oktober-2019/


?
Limited Edition doTERRA feestdagen setjes

Yeah, de feestdagen komen er weer aan. Dat betekend dat doTERRA weer goed uitpakt met superleuke feestdagen setjes, leuk om kado te geven of natuurlijk om aan jezelf kado te doen ;).
De sets die je vanaf nu in jouw doTERRA omgeving kunt kopen zijn de Holiday Cheer Set, Balance Slipper Duo, zelf zeepjes maken met de Lavendel Zeep Vorm, Dry Brush Vanity Trio (droogborstel), At Home Beautybox en het Bamboo Oliekastje om al jouw olietjes en rollers mooi in te kunnen bewaren.
Bekijk hier een compleet overzicht, inclusief prijzen, van deze limited edition feestdagen kado’s.
https://www.doterra.com/GB/en_GB/promotions-special-offers-nederlands


?
Star Anise (Ster Anijs) 5 ml is PRODUCT VAN DE MAAND

De steranijsboom is een groen blijvende boom uit Zuidoost-Azië. De bomen worden normaal gesproken 4-6 meter hoog, maar ze kunnen we tot 20 meter hoog worden. In de Chinese cultuur wordt de plant ‘achthoornig anijs’ genoemd, of eenvoudig ‘achter hoornen’, wat verwijst naar de acht uitsteeksels die de vrucht meestal heeft. Anethole, het belangrijkste chemische bestanddeel van Steranijs, zorgt voor het karakteristieke droparoma waar Steranijs essentiële olie en vruchten om bekend staan. Steranijs essentiële olie kent vele voordelen als deze op de huid wordt aangebracht of wordt ingenomen. Steranijs is het hoofdingrediënt van dōTERRA ZenGest™ en kan worden gebruikt om tijdelijke maagklachten te verzachten. Steranijs is ook een geweldige toevoeging aan jouw huidverzorgingsroutine om een egale teint te helpen bevorderen.


TOEPASSINGEN

  • Voeg eens een paar druppels Steranijs toe als onderdeel van jouw huidverzorgingsroutine.
  • Verdun één of twee druppels Steranijs essentiële olie met dōTERRA Gefractioneerde Kokosolie voor een kalmerende massage.
  • Neem één of twee druppels in voor het bevorderen van een ontspannen gevoel.
  • Combineer met bloemen- of houtoliën voor een grondende en emotioneel balancerende ervaring.


GEBRUIKSAANWIJZINGEN

  • Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
  • Intern gebruik: Verdun één druppel in 125 ml vloeistof.
  • Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.


WAARSCHUWINGEN

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 oktober 2019 een LRP-bestelling van 125 PV te plaatsen. Slechts één gratis product van de maand per account.

Dit is een item dat beperkt beschikbaar is, dus zorg ervoor dat je het bemachtigt!


? Bespaar 20% op de Roman Chamomile 5 ml

Romeinse Kamille wordt ook wel de ‘dokter onder de planten’ genoemd en kent vele kwaliteiten die goed zijn voor het lichaam en de huid. Kamille staat bekend om z’n kalmerende effecten in thee en Romeinse Kamille wordt gebruikt in gezichtscrèmes, shampoos en parfums. Voeg één of twee druppels toe aan je favoriete moisturiser of conditioner voor het bevorderen van gezond uitziend haar en een verzorgde huid.
20% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.

Lees hier meer over Rooms Kamille essentiële olie van doTERRA


?
Autumn Tour 2019, ben jij er ook bij?

Kom in de herfst ook naar onze European Tour. Deze tour zal zich richten op het vinden van een gezonde levensstijl en de dagelijkse gewoonten die je zullen helpen om dit te bereiken.
Boek VANDAAG een tour evenement bij jou in de buurt!


?
Gloednieuwe exclusieve kit, verkrijgbaar voor iedereen!

Deze herfst biedt de nieuwe dōTERRA Exclusieve Kit* de perfecte kans om gloednieuwe essentiële oliën en beperkt beschikbare acties te bemachtigen geweldige, korting gereduceerde prijs. Onze Exclusieve Kit* is jouw kans om te genieten van gloednieuwe, beperkt beschikbare producten met tot wel 20% korting! Voor de allereerste keer is deze kit verkrijgbaar voor ALLE doTERRA leden, zonder limiet op het aantal kits dat je kunt kopen.
De kit bevat:  
NIEUWE PRODUCTEN: Ginger Drops en Black Spruce 5 ml
ACTIES DIE SLECHTS BEPERKT VERKRIJGBAAR ZIJN: Summer Savory 5 ml, Buddha Wood 5 ml en Lemon Myrtle 5 ml
Verkrijgbaar via een standaardbestelling voor ALLE doTERRA leden tussen 8 oktober en 30 november. *Zolang de voorraad strekt. Kit niet verkrijgbaar als onderdeel van LRP.


? 20% korting op de Daily Habits Kit + GRATIS oliën!

Of je nu nieuw bent bij doTERRA of dat je al vele jaren het geschenk van de natuur hebt omarmd, dit wil je horen! Leer.  Motiveer.  Inspireer.  Dat zijn de drie pilaren van dōTERRA Tours. Ons nieuwe tourprogramma ‘Gezonde Levensgewoonten’ in combinatie met onze dōTERRA Daily Habits Kit helpt je een nieuw niveau van vitaliteit en welzijn te ervaren in het leven van jou en jouw familie. De dōTERRA Daily Habits Kit is verkrijgbaar met een geweldige korting van 20% tijdens onze Autumn Tour.
PLUS – neem deel aan een van onze tourevenementen en ontvang GRATIS olie om mee naar huis te nemen!
Alle leden: 20% korting op de Daily Habits Kit voor alle leden tijdens de Autumn Tour*
Deelnemers Tour: 20% korting op de Daily Habits Kit + een GRATIS Copaiba 15 ml om mee naar huis te nemen
Alle Nieuw Aangemelde Leden: 20% korting op de Daily Habits Enrolment Kit + een GRATIS Copaiba 15 ml EN Balance 15 ml
*Duur van de Tour: 8 oktober – 30 november. Slechts één gratis olie (oliën) per account, ongeacht het aantal bestelde kits. Om gratis producten te ontvangen, dienen aanwezigen een bevestiging van een bestelling te tonen tijdens het evenement.

Voor meer informatie, klik hier.

? JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Aromatouch Technique kit twv € 109,- en een Mini Modern Essentials boekje bij aankoop van één van de enrollment kits of eerste bestelling van 200 pv of hoger! Op=Op.
? De inhoud van de Aromatouch Technique kit bevat de 5 ml flesjes Balance, AromaTouch, Onguard, Lavendel, Pepermunt, Wild Orange, Deep Blue, Melaleuca en Kokosolie. ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

✅ Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer