TerraShield

Home / oliën / TerraShield

Omschrijving

TerraShield Spray bevat essentiële oliën en andere plantenoliën die bekend staan om het bieden van bescherming in de buitenlucht op een natuurlijk, veilige manier. Deze vernieuwde formule bevat een exclusieve mix van essentiële oliën met Ylang Ylang, Cederhout, Kattenkruid, Citroeneucalyptus, Litsea, Arborvitae, Nootka en Vanilleboon. Al deze oliën bezitten specifieke chemische bestanddelen die bekend staan om hun bescherming tegen invloeden van buitenaf. De toevoeging van Tamanu-olie biedt extra ondersteuning en dankzij doTERRA’s Co-Impact Sourcing® heeft het oogsten van Tamanu-olie een positief effect op het bestaan van de oogsters in Madagaskar. TerraShield Buiten Mix is een krachtige, maar toch veilige formule die elk familielid buiten en in huis kan gebruiken.

Toepassingen

  • Breng de olie aan op de benen, armen en hals voordat je naar buiten gaat of vernevel op jouw patio.
  • Neem TerraShield mee naar de camping of buitenactiviteiten.
  • Spray TerraShield rond je deur, ramen en tent.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Wil je graag meer informatie over TerraShield ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!
Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer