Purify

Home / oliën / Purify

Omschrijving

Deze verkwikkende blend combineert essentiële oliën van citrusvruchten en naaldbomen voor een luchtige, frisse geur op oppervlakten en in de lucht. Purify, een favoriet onder doTERRA gebruikers, maskeert nare luchtjes snel en kan een effectieve reiniger voor het huis zijn. Purify bevat citroen, limoen en den essentiële oliën die bekend staan om hun reinigende eigenschappen, gecombineerd met Siberische en Oostenrijkse spar voor het verfrissen van de lucht. De toevoeging van citronella, melaleuca en koriander geven deze mix een verleidelijk aroma dat echt doTERRA is.

Toepassingen

  • Verfris kleine ruimtes (of de auto) door een aantal druppels Purify Verfrissende blend in een katoenen bal te doen en in de luchtventilatie te plaatsen.
  • Gebruik om tijdelijke huidirritaties te verzachten.
  • Voeg een paar druppels toe aan het spoelprogramma tijdens het wassen om geurtjes te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Wil je graag meer informatie over Purify ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)