Peace

Home / oliën / Peace

Omschrijving

doTERRA Peace is een mix van fleurige, muntachtige essentiële oliën die je op positieve wijze eraan herinnert dat je niet perfect hoeft te zijn om rust te vinden. Doe rustiger aan, haal diep adem en maak verbinding met jezelf. Het gevoel van ‘alles komt goed’ begint met er echt in geloven – en een paar druppels Peace Geruststellende Mix.

Toepassingen

  • Combineer 1 druppel met een geurloze lotion en wrijf gedurende de dag in je handen en op je hals.
  • Doe één druppel in een katoenen bal en stop deze in de ventilatieopening van de auto voor een kalmerend aroma onderweg.
  • Breng aan op de kraag van een shirt of kussen als je je in het hier en nu en kalm wilt voelen.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Wil je graag meer informatie over Peace ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)