Passion

Home / oliën / Passion

Omschrijving

doTERRA Passion, een mix van essentiële oliën van specerijen en kruiden help je het enthousiasme in je leven terug te vinden. Spring uit een vliegtuig, duik in de oceaan of probeer iets dat je heel eng vindt, zoals dansen. Met Passion Huidverzorgingsolie vind je de kracht om iets nieuws te proberen, maar ook om je geluk te halen uit de huidige zegeningen in je leven.

Toepassingen

  • Breng aan op de polsen en het hart om je gedurende de dag geïnspireerd en vol passie te voelen.
  • Breng aan na het wakker worden voor een energieke, enthousiaste start van de dag.
  • Maak je eigen schaal potpourri en doe een aantal druppels in de mix. Zet een schaal op tafel tijdens een romantisch diner met een geliefde.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Wil je graag meer informatie over Passion ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)