Kumquat

Home / oliën / Kumquat

Kumquat kan helpen bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvaten, spijsverteringskanaal, immuunsysteem, metabolisme en zenuwstelsel.

PRODUCTOMSCHRIJVING
De Kumquat-vrucht komt uit Azië, is zo groot als een grote olijf en kan geheel met de schil worden gegeten. De schil is zoet, en het vruchtvlees zuur. De schil produceert een veelzijdige essentiële olie waarvan bekend is dat ze reinigende eigenschappen heeft evenals aromatische voordelen. Ook bekend als Citrus japonica, is kumquat gevuld met limoneen- dezelfde belangrijkste chemische component als Lemon, Lime, Wild Sinaasappel en andere essentiele oliën van citrusvruchten. Hierdoor delen veel van dezelfde functies en voordelen, en kunnen ze vaak door elkaar worden gebruikt. Het aroma van Kumquat is goed geschikt om de stemming te verbeteren, de geest te stimuleren en kan helpen om een nieuw perspectief te bieden bij het aanpakken van dagelijkse uitdagingen.

TOEPASSING TIPS:
– Voeg één druppel toe aan uw gezichtsreiniger, shampoo of tandpasta voor extra reinigende eigenschappen.
– Combineer in een diffuser met Lemon, Lime, Wild Orange of Bergamot voor een verfrissend citrusaroma.
– Diffuus om de lucht te reinigen en het humeur te activeren.
– Voeg een tot twee druppels toe aan een zelfgemaakte oppervlaktereiniger voor extra reinigende eigenschappen.

Wil je graag meer informatie over Kumquat ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)