Heb jij al een uniek kado voor mama? Moederdag tips!

Home / doterra / Heb jij al een uniek kado voor mama? Moederdag tips!

Het is bijna Moederdag!

Soms is het lastig om een passend en uniek kado te vinden voor de allerliefste moeder.
Wij helpen jou graag op weg met deze leuke kadotips tussen de € 10 en € 35,-.

Bestel last-minute een van de onderstaande Moederdag kado’s en verras moeder met een uniek kado van de hoogste kwaliteit natuurlijke en pure essentiële oliën van doTERRA!
Want wie wil tenslotte niet het allerbeste voor Moeders?!

Bestellen? Stuur een e-mail naar info@ohmyoil.nl met jouw keuze(s) en wij pakken het mooi in!
Ophalen kan gratis in Wateringen. Bezorgen is gratis in de omgeving Westland.
Het is ook mogelijk om de bestelling op te sturen per post. Wees er snel bij, wij hebben een beperkte voorraad. Prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

oh my oil wild orange olie

Wild Orange essentiële olie (5 ml)

De meest populaire olie van doTERRA: Wild Orange. De sinaasappelschil zit ook boordevol anti-oxidanten, die bijdragen aan de algemene gezondheid. Werkt hart-verwarmend voor lichaam en geest en beschermt tegen de seizoenen. Ook drinkbaar; voeg een druppel Wild Orange toe aan een groot glas water voor een heerlijke smaakbeleving.
€ 10,-

doterra oh my oil serenity soap zeep washand

Serenity Soap Bar met washand

doTERRA’s Serenity is een verzachtende mix van o.a. Lavendel, Ylang Ylang en Vanille met een weldadige, geruststellende en kalmerende uitwerking. De ingrediënten verminderen spanning, kalmeren emoties en creëren een vredig gevoel. Deze heerlijke zeep met de heerlijke geur van de bekende Serenity blend mag niet ontbreken in de badkamer. Mooi verpakt met een paars washandje.
€ 15,-

 

oh my oil doterra intro kit

Introductiekit met 5 ml Pepermunt, Citroen en Lavendel essentiële olie

101 toepassingen met alleen deze 3 populaire oliën al. Een greep uit de mogelijkheden: Lemon verfrist, maakt schoon en versterkt de concentratie. Lavendel stelt gerust, helpt je lekker slapen en verzacht bij wondjes. Pepermunt verlicht hoofdpijn en maagklachten, verjaagd insecten uit je huis en opent de luchtwegen. De combinatie van deze drie oliën kan ondersteuning bieden bij Hooikoorts!
€ 35,-

 

Het is ook mogelijk om een andere olie of product te bestellen of misschien koop je het liever graag zelf direct bij doTERRA met een eigen voordeelaccount?
Dan is deze inschrijfactie wellicht interessant voor jou. Neem gerust contact op bij vragen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer