Leadership & Builder Event!

Home / doterra / Leadership & Builder Event!

Wat een leerzame dag was het vandaag tijdens het Leadership & Builder Event! Zo veel nieuwe informatie en inspiratie opgedaan op het gebied van de doTERRA oliën. Dankbaar dat ik deel uit mag maken van zoiets moois!

En blij met het kadootje van doTERRA, de essentiële olie #balance; Kalmte en Gronding in een potje, hier kan je nooit genoeg van hebben!

@Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer