ZenGest Touch

Home / oliën / ZenGest Touch

Het kalmerende aroma van ZenGest (voorheen DigestZen) kan onder andere de gevolgen van wagenziekte en maagklachten verlichten. Heeft een kruidig, zoet, munt -en dropachtig aroma.

PRODUCTOMSCHRIJVING
doTERRA ZenGest Touch is de perfecte olie om thuis, op het werk of op reis bij de hand te hebben. Het kalmerende aroma van ZenGest Supportive Blend wordt gecombineerd met gefractioneerde kokosolie in een handige roll-on fles voor zachte plaatselijke toepassing. De essentiële oliën van anijs, pepermunt, gember, karwij, koriander, dragon en venkel staan ​​bekend om hun vermogen om de effecten van bewegingsziekte en maagklachten te verlichten wanneer ze lokaal worden aangebracht. De touch roller is perfect voor degenen die de voordelen van de ZenGest-blend willen in een verdunde versie voor de gevoelige huid.

TOEPASSINGEN
– Neem mee op reis om de gevolgen van bewegingsziekte te verlichten.
– Breng aan op de maag of onder de voeten na het eten van een grote of zware maaltijd.
– Hou ZenGest bij de hand tijdens het vliegen of reizen.

LET OP:
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of onder toezicht van een arts staat. Vermijd contact met ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

Wil je graag meer informatie over ZenGest ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.