Spearmint

Home / oliën / Spearmint

Spearmint bevordert de spijsvertering, helpt maagklachten te verminderen, geeft een gevoel van focus en verhoogt de stemming. Ook reinigt het de mond en geeft het een frisse adem. Als milder alternatief voor andere essentiële oliën is Spearmint zacht genoeg om lokaal te gebruiken of tijdens het koken, zonder zijn frisheid te verliezen.

PRODUCTBESCHRIJVING

Spearmint wordt veel gebruikt in kauwgom, snoep en tandheelkundige producten om een ​​frisse adem te bevorderen. Het wordt al eeuwen gebruikt vanwege zijn spijsverteringsvoordelen. Het zoete en verfrissende aroma kan een reinigende en opwekkende werking geven, waardoor het ideaal is om een ​​gevoel van focus en positieve stemming op te roepen. Spearmint is anders dan pepermunt, waardoor het een mildere optie is om te gebruiken bij kinderen en mensen met een gevoelige huid. Bij het koken wordt Spearmint vaak gebruikt in salades, dressings, drankjes en desserts.

TOEPASSING TIPS

  • Gebruik in de diffuus om de stemming te verhogen
  • Breng aan op een tandenborstel voordat je tanden poetst voor een frisse adem
  • Voeg een druppel of twee toe aan een dessert, drankje, salade of voorgerecht als smaakstof en om de spijsvertering te bevorderen
  • Voeg voor incidentele maagklachten 1-2 druppels toe aan water en drink

Wil je graag meer informatie over Spearmint ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)