Red Mandarin

Home / oliën / Red Mandarin

Citrus reticulata essentiële olie van rode mandarijn heeft ​​een zoet, bijna bloemig aroma. Het is gunstig voor de huid en voor emoties. Intern ingenomen, kan de essentiële olie van Red Mandarin het spijsverteringsstelsel helpen.*

TOEPASSING TIPS:

– Voeg 2-3 druppels toe aan je huidreiniger of toner voor verbeterde verhelderende eigenschappen.
– Voor een reinigingsspray, voeg een paar druppels van deze olie en Purify-mix toe aan een spuitfles water.
– Diffuus in de ochtend om de lucht te zuiveren en de stemming te verlichten en op te vrolijken.
– Voeg een paar druppels toe aan een kopje sap, thee of water voor de spijsvertering.*

MEER OVER RED MANDARIN

Hoewel essentiële olie van Green Mandarin afkomstig is van de ongerijpte vrucht van de mandarijnboom, komt Red Mandarin, ook bekend als Tangor en Temple Orange, van volwassen mandarijnen. doTERRA’s Red Mandarin Essentiële olie is afkomstig uit Brazilië.

Citrusoliën zijn opbeurend, energiek en zuiverend; Red Mandarin is geen uitzondering. Het bevordert positieve, opgewekte gevoelens. U kunt van dit voordeel profiteren door het te gebruiken in de diffuser, het uit uw handen te ademen (ook wel “cuppen” genoemd) of zelfs door deze op uw huid aan te brengen. Red Mandarin heeft ook kalmerende eigenschappen op het zenuwstelsel wanneer het intern wordt ingenomen.*

Rode Mandarijn bevat 65-75 procent limoenen in zijn samenstelling. Limoneen is een chemisch bestanddeel dat in hoge concentraties wordt aangetroffen in de meeste citrus oliën, het is verantwoordelijk voor de reinigende en opbeurende effecten van citrusolie. De samenstellingen van Red Mandarin en Green Mandarin bevatten echter ook gamma-Terpineen (y-terpineen), dat voorkomt in Tea Tree (Melaleuca) en andere zuiverende oliën. Red Mandarin reinigt de huid en de lucht. Het kan met name nuttig zijn bij het verbeteren van het uiterlijk van een vette huid.

De olie is heilzaam voor het spijsverteringsstelsel wanneer deze intern wordt ingenomen.* Verdun om te beginnen één druppel in 0,5 a 1 liter water. Beschouwd als de zoetste van de citrusvruchten, wordt in het fruit gebruikt en in salades en desserts. Je kunt genieten van het toevoegen van een paar druppels aan drankjes, smoothies en andere recepten, niet alleen voor de spijsvertering*, maar ook om een ​​andere, zoete draai aan je gebruikelijke smaken toe te voegen.

Wil je graag meer informatie over Red Manderin ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Red Mandarin

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.