Oregano

Home / oliën / Oregano

Omschrijving

De Oregano essentiële olie, een van de meest krachtige essentiële oliën, is nu verkrijgbaar. Carvacol en thymol, de twee belangrijkste chemische bestanddelen in Oregano essentiële olie, bezitten reinigende krachten. Als je de olie verdund met Gefractioneerde Kokosolie, is perfect voor de gevoelige huid. De olie levert de zuiverende eigenschappen in een zachte formule.

Toepassingen

  • Wrijf onder de voeten om de voordelen van Oregano essentiële olie te verkrijgen.
  • Breng aan op huidoneffenheden.
  • Gebruik naar wens als huid- en nagelreiniger.
  • Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen, gecombineerd met een druppel zeep en wrijf samen voor extra reinigende voordelen.

Gebruiksaanwijzing

Op de huid: Breng aan op het gewenste gebied. Zie hieronder voor extra waarschuwingen.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Wil je graag meer informatie over Oregano ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)