Deep Blue

Home / oliën / Deep Blue

Deze blend uit de populaire lijn van Deep Blue producten kan op de huid worden aangebracht voor een verzachtende, verkoelende sensatie die perfect is voor een rustgevende massage.

Wordt vaak gebruikt door sporters en mensen die veel trainen voor het kalmeren van de spieren en het ontspannen van het lichaam na intensieve activiteit.

PRODUCTOMSCHRIJVING
dōTERRA Deep Blue is perfect voor een rustgevende massage na een lange dag werken. Wintergreen, Kamfer, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile en Osmanthus werken samen om te kalmeren en af ​​te koelen. Probeer Deep Blue essentiële olie te mixen op je vingers en wrijf op de polsen, schouders en nek na lange uren achter de computer. Een paar druppels Deep Blue Soothing Blend verdund in een dragerolie kan deel uitmaken van een verkoelende en geruststellende massage.

TOEPASSINGEN

  • Breng op voeten en knieën aan voor en na het sporten.
  • Wrijf de olie op je onderrug na een dag zwaar tillen
  • Kan ondersteunen bij groeipijnen, verdun de olie met een draagolie.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Topisch gebruik: Toepassen op gewenst gebied. Verdunnen met een dragerolie tot om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.

LET OP
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder toezicht van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

Wil je graag meer informatie over Deep Blue ontvangen? Neem gerust contact op of via Facebook!

doterra deep blue collectie

Informatieve tekst afkomstig van doTERRA

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.