Loading...

Kerst

Je cadeaus voor December regel je bij ons!
Home / Kerst

Je cadeaus voor December regel je bij ons!

Vul hieronder het bestelformulier in, bekijk hier het aanbod.









Ik zou graag mijn bestelling: Kosteloos ophalen bij Solide Yoga in Wateringen (afhaalmoment in overleg)Kosteloos persoonlijk laten bezorgen (omgeving Den Haag/Westland)Per pakketpost laten bezorgen (€ 6,50 extra)

 

Ik wil de volgende cadeau's (klik hier voor het aanbod).
Meerdere stuks bestellen? Geef het aan in het opmerkingenveld.

Ik wil mijn eigen pakket samenstellen met deze essentiële oliën/producten:

Ruimte voor eventuele overige vragen/opmerkingen:

* Voor alle artikelen geldt op=op. Wij hebben drie besteldeadline’s: 15 november, 26 november en 10 december. Ondertekende bestelformulieren verplichten tot aankoop bestelling en levering na betaling. Betaling geschiedt per betaalverzoek. Door dit bestelformulier te ondertekenen ga ik er tevens mee akkoord dat Solide Yoga en Oh My Oil mijn opgegeven gegevens gebuiken voor het afhandelen van mijn bestelling, maar ook (indien nodig) om contact op te nemen en om goederen af te leveren. Uw gegevens worden veilig en vertrouwelijk bewaard. Tevens houden wij u per e-mail en/of whatsApp op de hoogte van leuke exclusieve workshops, events, nieuwtjes, recepten, tips & tricks. Uiteraard kunt u ten alle tijden uitschrijven voor onze nieuwsbrief en/of uw gegevens aanpassen door een bericht terug te sturen met hierin uw verzoek.

Uniek • persoonlijk • natuurlijk

Wil jij een origineel en mooi verpakt cadeau wat je dierbaren of je collega’s een Feel Good gevoel geeft, wat een geurbeleving teweegbrengt en de gezondheid op natuurlijke manier ondersteund & het welbevinden versterkt?

Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Willen we niet allemaal gezonder en meer bewust leven om zo de kwaliteit van ons leven te versterken? Precies!

Oh my Oil is hierin gespecialiseerd middels de 100% natuurlijke oliën van DoTerra. En nee.. niet weer een product dat beweert 100% natuurlijk te zijn, het is écht zo. DoTerra is een amerikaans bedrijf dat inmiddels marktleider is op het gebied van essentiële oliën. Oliën ontrokken uit o.a. planten, zaden, vruchten en bloemen. Zoals we weten vanuit de kruidenleer heeft de natuur ons zoveel te bieden en essentiële oliën zijn geconcentreerde versies hiervan met een extra sterke werking! Handig want dan heb je er ook niet veel van nodig.

Essentiële oliën kun je dus voor allerlei gezondheids- en emotionele klachten gebruiken. Ondanks ze uiteraard niet de reguliere geneeskunde vervangen zul je er verbaasd van staan wat de mogelijkheden zijn en hoe ze je kunnen helpen je klachten te verlichten en ondersteunen. En.. geur is één van de meest intense zintuigen, direct gekoppeld aan de amygdala een klein orgaantje in de hersenen die o.a. ons gemoed bepaald.

Kom daarom eens kennismaken, ervaar de geuren en ontdek wat je allemaal met de oliën kunt doen.

ERVAAR • ONTDEK!

Onze persoonlijke ervaringen:

‘ik kwam 4 jaar geleden met DoTerra in aanraking en had nooit gedacht dat je zoveel kunt doen met olien voor je gezin op veilige manier. De olien van DoTerra zijn ctpg getest en daardoor kwalitatief hoogstaand en krachtig. Mijn ehbo kastje is voor een groot deel vervangen door de olien, gewoon omdat huidige medicatie vaak al veel bijwerkingen heeft. Het voelt prettig om met pure natuur bezig te zijn. Ik voel me dankbaar!’ – Cem Holtkamp, oprichter Oh My Oil en Eigenaresse/Allround designer en Fotografe bij Multi Ontwerp & Fotografie.

‘Steeds meer mensen worden bewust van de effecten van gezonder eten zonder o.a. suikers, E-nummers ivm de bijwerkingen, zo ook in de keuze van cosmetica waarin meer bewust wordt gezocht naar producten die o.a. geen parabenen bevatten. Waarom niet ook zoeken naar mogelijkheden om de gezondheid en welbevinden te ondersteunen op meer natuurlijke en minder schadelijke manier?’ – Esther Goercharn Yogadocent en ontspanningstherapeute.