Unieke doTERRA inschrijfaanbieding via Oh My Oil

Home / doterra / Unieke doTERRA inschrijfaanbieding via Oh My Oil
Wij van Oh My Oil werken aan een steeds grotere community van olie liefhebbers en hebben jou graag in ons team.

Door via Oh My Oil jouw doterra olie avontuur te starten draag jij bij aan de groei van ons team en daarvoor willen wij jou graag bedanken met leuke gratis extra’s! Op het moment hebben wij een superleuke en unieke actie voor nieuwe leden.

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een gratis Aromatouch Technique kit twv € 145,- en Mini Modern Essentials boekje bij aankoop van één van de enrollment kits of eerste bestelling van 200 pv of hoger!

De inhoud van de Aromatouch Technique kit bevat de 5 ml flesjes Balance, AromaTouch, Onguard, Lavendel, Pepermunt, Wild Orange, Deep Blue, Melaleuca en Kokosolie 

Hoe tof is dat?! Bekijk hier het overzicht van de extra voordelige enrollments/beginners kits van doTERRA waarmee je een eerste goede start kan maken (prijzen op deze folder zijn exclusief btw en exclusief verzenden). Hier vind je de prijslijst van doterra met alle losse oliën en producten (prijzen op deze lijst zijn inclusief btw en exclusief verzenden). Met een eigen voordeelaccount betaal je groothandelprijs.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

Wij zijn reuze enthousiast over deze 100% natuurlijke producten en hopen dat jij ook kan ervaren hoe ze je gezondheid en die van je dierbaren kunnen ondersteunen.

Liever eerst meer informatie? Hou deze pagina in de gaten en bekijk hier ons aankomende events en informatie avonden, deze organiseren wij regelmatig bij Solide Yoga & Wellness in Wateringen. Het is ook mogelijk om telefonisch een introductie tot de oliën te geven, mocht je niet in de buurt wonen.

Vul hier het contact formulier als je vragen hebt, wij nemen dan zsm contact met jou op of klik hier om gelijk te starten met het aanmaken van jouw eigen voordeelaccount via Oh My Oil.

*Actievoorwaarden: Op = Op. Limiet van 1 AromaTouch Technique Kit en Mini Modern Essentials boekje per account. Deze promotionele korting geldt alleen voor nieuwe leden die een nieuw account aanmaken via Oh My Oil en kan alleen worden toegepast op een inschrijving-order met een bestelwaarde van minimaal 200 pv. Deze actie loopt t/m 30 november 2019. Wijzigingen onder voorbehoud.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reageer