EXCLUSIEVE BOGO ACTIE VOOR TEAM & NEW MEMBERS; 1+1 GRATIS DOTERRA OLIE BIJ JE BESTELLING VAN 19 T/M 31 MAART!

Home / doterra / EXCLUSIEVE BOGO ACTIE VOOR TEAM & NEW MEMBERS; 1+1 GRATIS DOTERRA OLIE BIJ JE BESTELLING VAN 19 T/M 31 MAART!

Een geweldige eigen BOGO Buy-One-Get-One free actie met GRATIS doTERRA oliën!

Het is een bewogen periode voor ons allemaal en daarom willen wij jullie graag opvrolijken met deze onwijs aantrekkelijke actie.

Oh My Oil geeft, in samenwerking met BioHealth, in de periode van 19 t/m 31 maart gratis doTERRA oliën weg bij jouw doTERRA bestelling.

Koop een doTERRA olie en krijg dezelfde doTERRA olie GRATIS en voor niks!
Dat kan dezelfde olie zijn of je kan ook kiezen voor een andere olie, zolang het aantal pv’s (punten) hetzelfde of lager is.
Een handig overzicht van de enkelvoudige (single) oliën en samengestelde (blend) oliën (zie de PV kolom voor de productwaarde) bekijk je hier.

Voor de gratis producten betaal je ook apart verzendkosten € 7,25. Je kan het eventueel ook gratis ophalen, uiteraard op veilige afstand.

Dus bijv:
Je koopt een Peppermint (22 PV) bij doTERRA, dan krijg je van ons gratis nog een fles Peppermint (22 PV) of je kiest bijv Juniper Berry (21,50 PV) of Siberian Fir (22 PV) etc.
Je koopt bijv 10 oliën met een totaal van 180 PV dan krijg je van ons gratis het dubbele of je kiest een aantal andere oliën t/m 180 PV.

Wow, is dat een goede deal of wat?! Reageer snel want sommige oliën kunnen door deze actie snel op raken.

Deze actie is exclusief voor team & new members die aangesloten zitten bij Oh My Oil of Biohealth.
Heb je nog geen eigen voordeelaccount en wil je graag jouw oliereis starten via Oh My Oil met GRATIS extra’s?
Klik hier voor meer informatie en/of neem gerust contact met ons op.
Let op dat deze actie niet geldig is ism andere lopende aanbiedingen van Oh My Oil en BioHealth.

 

Voorwaarden bovenstaande team aanbieding:
– Aanbieding geldt alleen bij bestellingen gedaan van 19 t/m 31 maart 2020
– Alleen geldig op single oils (enkelvoudige oliën) en oil blends (samengestelde oliën)
– Exclusief voor bestellingen die geplaatst worden middels een eigen account
– Je bent aangesloten bij Oh My Oil of Biohealth,
– Tevens geldig voor nieuwe members
, dus als je via Oh My Oil of Biohealth een eigen voordeelaccount aanmaakt ism jouw eerste bestelling (niet in samenwerking met andere lopende acties bij Oh My Oil of Biohealth)
– Shippingdate en paymentdate moet uiterlijk 31 maart 2020 zijn
– Betaling is uiterlijk 31 maart 2020 gedaan
– OP=OP, indien de voorraad op is dan bieden wij een andere olie aan met dezelfde PV (productwaarde)
– Deze aanbieding geldt ook voor je bestaande LRP order
– Stuur na je bestelling en betaling, uiterlijk 31 maart 2020, een mail naar ons en wij zorgen dat je de gratis olie zal ontvangen
– Ophalen in Wateringen (uiteraard met veilige afstand) is gratis, eventuele verzendkosten a € 7,25 voor binnenland zijn voor eigen rekening

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer