DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN SEPTEMBER

Home / doterra / DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN SEPTEMBER

Ook deze maand weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende aanbiedingen in September:


? MAANDELIJKSE PROMO, GRATIS SALUBELLE (Immortelle) BIJ EEN 200 pv BESTELLING!

Ontvang een GRATIS Salubelle 10 ml (voorheen Immortelle) door een bestelling van 200 pv te plaatsen tussen 1 en 30 september 2019.

Salubelle Beauty Blend is geformuleerd voor het ondersteunen en verzorgen van de huid, en helpt de de factoren die zorgen voor de verschijning van huidveroudering te verminderen. Deze unieke essentiële oliën zijn vakkundig geselecteerd om de huid te helpen er gladder, stralender en jonger uit te laten zien.

Limiet van 4 per account. Let op dat alleen één volledige bestelling van 200 PV kwalificeert voor de gratis Salubelle.Indien men de producten tot vier keer wenst te ontvangen, dan dienen er vier aparte bestellingen van 200 PV geplaatst te worden.

Klik hier om meer te lezen over de voorwaarden van deze actie.
Klik hier voor meer informatie over de anti-age blend Salubelle


? Nu tijdelijk verkrijgbaar in Europa!

Supertof nieuws!

Vorige maand introduceerde we al een aantal nieuwe producten die gearriveerd zijn in Europa,
namelijk Yarrow|POM, dōTERRA On Guard™ Mouthwash en dōTERRA™ Spa Hydrating Body Mist.
Vol enthousiasme introduceren we als aanvulling deze nieuwe producten, nu te bestellen (klik op het product voor meer informatie):

  • Serenity Bath Bar (nieuwe collectie)
    Dit stuk zeep met het kalmerende en ontspannende aroma van onze dōTERRA™ Serenity™ Restful Blend geeft je een moment van gelukzalige rust. Beleef een luxe, reinigende, aromatische spa-ervaring met dōTERRA’s natuurlijke, originele badzeep.
  • Island Mint 15 ml en diffuser clip set (tijdelijk verkrijgbaar)
    Maak van je huis, of waar je ook bent, een tropische oase met Island Mint. Deze zomerse blend is heerlijk fris, wat het een geweldige toevoeging maakt voor in jouw oliecollectie. De zoete combinatie van Citroen en Limoen essentiële oliën, in combinatie met de frisse Pepermunt en de unieke diepte van Spar, maakt van Island Mint de perfecte balans om je tot rust te laten komen en je herboren te voelen. Vorm elke ruimte om tot een zonnig paradijs met de Island Mint Summertime Blend. Deze extra smalle, veelzijdige diffuserclip is een handig accessoire om de lucht in de auto, het huis of waar je onderweg ook bent op te frissen. De dōTERRA Aroma Clip Diffuser met een gecoate roestvrijstalen clip transformeert dagelijkse taken tot een verrijkende, aromatische beleving.

Island Mint en de Diffuser Clip zijn nu slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar (LTO), dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen. 


?
LRP Boost (voor iedereen die maandelijks besteld via het Loyalty Rewards Programma)

In september heb je de mogelijkheid om jouw Loyalty Rewards Programma (LRP) te verhogen met percentages tot wel 20%! Plaats tussen 1 en 28 september 2019 een Loyalty Rewards Programma (LRP) bestelling van 150+ PV en wij verhogen jouw percentage tot 20%. Zo kun je meer punten verdienen op kwalificatiebestellingen en krijg je een boost om nog dichter bij het topverdienpercentage van 30% te komen.

Lees hier meer over de voorwaarden van deze actie.

Wat is LRP? Klik hier en lees hoe wij in een notendop meer vertellen over wat LRP precies inhoud.


?
Lime 15 ml is PRODUCT VAN DE MAAND

Limoen is een van de meest energiegevende aroma’s die je kunt beleven. Het schudt je in een oogwenk wakker! Limoen is ook zeer veelzijdig en een must-have voor in de keuken. Probeer het eens in guacamole, drankjes of een dessert als echte smaakmaker. Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 september 2019 een LRP-bestelling van 125 PV te plaatsen. Slechts één gratis product van de maand per account. Lees hier meer over Lime


? Bespaar 10% op de Magnolia Touch roller

Wil je jezelf verwennen met een nieuwe geur? Magnolia doet wonderen als een zoet, fleurig aroma met verfrissende, verkwikkende kwaliteiten. De hydraterende voordelen het de fruitige, fleurige geuren maken het een echte must-have voor je dagelijkse routine.

10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.
Lees hier meer over de Magnolia Touch Roller


? JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Aromatouch Technique kit twv € 109,- en een Mini Modern Essentials boekje bij aankoop van één van de enrollment kits of eerste bestelling van 200 pv of hoger! Op=Op.
? De inhoud van de Aromatouch Technique kit bevat de 5 ml flesjes Balance, AromaTouch, Onguard, Lavendel, Pepermunt, Wild Orange, Deep Blue, Melaleuca en Kokosolie. ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

✅ Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)