DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN NOVEMBER

Home / doterra / DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN NOVEMBER

Ook deze maand weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende aanbiedingen in November:

☘ 20% korting op enrollment starter kits

Wil je jouw oliereis starten met een voordelige starterskit, zoals bijvoorbeeld de Home Essentials kit met GRATIS diffuser en boekje van doTERRA?
Tussen 1 en 30 november 2019 ontvang je 20% korting op geselecteerde Enrolment Kits.* Tevens mag je van Oh My Oil een welkomstgeschenk uitkiezen, afhankelijk van jouw eerste bestelling. Lees hier meer over de voordelen en GRATIS extra’s die je als team member van Oh My Oil erbij kan ontvangen!

Er is een limiet van 1 per klant.

*Exclusief Family Essentials & Beadlets en AromaTouch Diffused kits
Lees hier de doTERRA voorwaarden en details van deze actie.


☘ Limited Edition doTERRA feestdagen setjes zijn uitgebreid!

Yeah, de feestdagen komen er weer aan. Dat betekend dat doTERRA weer goed uitpakt met superleuke feestdagen setjes, leuk om kado te geven of natuurlijk om aan jezelf kado te doen ;). De sets die je vanaf nu in jouw doTERRA omgeving kunt kopen zijn de Holiday Cheer Set, Balance Slipper Duo, zelf zeepjes maken met de Lavendel Zeep Vorm, Dry Brush Vanity Trio (droogborstel), At Home Beautybox, het Bamboo Oliekastje om al jouw olietjes en rollers mooi in te kunnen bewaren, Lava Rock geursteentjes, de LUMO Holiday set met een LUMO diffuser en 15 ml Serenity olie, een supermooi doosje met een botanisch geïnspireerde print om al jouw olietjes in te bewaren, Nepalese drogerballen, de welbekende Holiday Joy olie met de heerlijk traditionele feestdagengeur en een Brevi Diffuser in een mooie witte kleur met een 15 ml Holiday Peace, welke jou helpt rust te vinden tijdens de feestdagen.
Bekijk hier een compleet overzicht, inclusief prijzen, van deze limited edition feestdagen kado’s.
Bestellen? Neem contact met ons op!

Fysieke decembershop in Wateringen

Net zoals vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer die leuke kerstshop met doTERRA producten bij Solide Yoga & Wellness!

Met dit jaar een nieuw item, helemaal gericht op kids! Een flexibele armband met een viltje om jouw favoriete doTERRA olie op te druppelen.
Te koop met een doTERRA olie of bijvoorbeeld een roller uit de Kids Collectie van doTERRA. Feestelijk verpakt in kerstbal of folie.

Neem gerust een kijkje en ervaar de therapeutische werking van de doTERRA olien in onze fysieke decembershop bij het Centrum voor Wellness (Solide Yoga) in Wateringen. Zie hier een overzicht van onze openingstijden: https://ohmyoil.nl/evenementen/lijst
Je kan ter plekke een bestelformulier invullen. Wij bestellen met de volgende besteldeadline’s: 22 en 27 november en 10 december.

Kan je niet wachten?
Bekijk het complete aanbod en bestel online alvast via: www.ohmyoil.nl/kerst

kinder aroma diffuser armband oh my oil doterrakinder aroma diffuser armband oh my oil doterra

Rozemarijn (Rosemary) 15 ml is PRODUCT VAN DE MAAND

Rozemarijn is een aromatische, groenblijvende struik die vaak wordt toegepast als smaakmaker. Rozemarijn werd door de oude Grieken, Romeinen, Egyptenaren en in de Hebreeuwse cultuur als heilig gezien en kent vele voordelen. De kruidige, energieke geur van Rozemarijn wordt vaak gebruikt bij massagetherapie en in veel gerechten. Voeg 1 druppel Rozemarijn essentiële olie toe aan voorgerechten voor extra smaak of combineer met dōTERRA Gefractioneerde Kokosolie en breng aan bij een massage.

Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 november 2019 een LRP-bestelling van 125 PV te plaatsen. (Slechts één gratis product van de maand per account.)

Lees hier meer over Rosemary essentiële olie

 

Bespaar 10% op Tightening Serum, doTERRA’s Gladmakende Serum

doTERRA Gladmakend Serum, met CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën van Wierook, Hawaiiaans Sandelhout en Mirre in ruime hoeveelheden, is wetenschappelijk ontwikkeld om de hydratatie van de huid te bevorderen en de verschijning van huidimperfecties te verminderen. Probeer het gladmakend serum toe te voegen aan jouw huidverzorgingsroutine voor een strakkere, en jonger uitziende huid.

Lees hier meer over het Tightening Serum van doTERRA.

10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.

 

 Gloednieuwe exclusieve kit, verkrijgbaar voor iedereen!

Deze herfst biedt de nieuwe dōTERRA Exclusieve Kit* de perfecte kans om gloednieuwe essentiële oliën en beperkt beschikbare acties te bemachtigen geweldige, korting gereduceerde prijs. Onze Exclusieve Kit* is jouw kans om te genieten van gloednieuwe, beperkt beschikbare producten met tot wel 20% korting! Voor de allereerste keer is deze kit verkrijgbaar voor ALLE doTERRA leden, zonder limiet op het aantal kits dat je kunt kopen.
De kit bevat:  
NIEUWE PRODUCTEN: Ginger Drops en Black Spruce 5 ml
ACTIES DIE SLECHTS BEPERKT VERKRIJGBAAR ZIJN: Summer Savory 5 ml, Buddha Wood 5 ml en Lemon Myrtle 5 ml
Verkrijgbaar via een standaardbestelling voor ALLE doTERRA leden tussen 8 oktober en 30 november. *Zolang de voorraad strekt. Kit niet verkrijgbaar als onderdeel van LRP.

 

20% korting op de Daily Habits Kit + GRATIS oliën!

Of je nu nieuw bent bij doTERRA of dat je al vele jaren het geschenk van de natuur hebt omarmd, dit wil je horen! Leer.  Motiveer.  Inspireer.  Dat zijn de drie pilaren van dōTERRA Tours. Ons nieuwe tourprogramma ‘Gezonde Levensgewoonten’ in combinatie met onze dōTERRA Daily Habits Kit helpt je een nieuw niveau van vitaliteit en welzijn te ervaren in het leven van jou en jouw familie. De dōTERRA Daily Habits Kit is verkrijgbaar met een geweldige korting van 20% tijdens onze Autumn Tour.
PLUS – neem deel aan een van onze tourevenementen en ontvang GRATIS olie om mee naar huis te nemen!
Alle leden: 20% korting op de Daily Habits Kit voor alle leden tijdens de Autumn Tour*
Deelnemers Tour: 20% korting op de Daily Habits Kit + een GRATIS Copaiba 15 ml om mee naar huis te nemen
Alle Nieuw Aangemelde Leden: 20% korting op de Daily Habits Enrolment Kit + een GRATIS Copaiba 15 ml EN Balance 15 ml
*Duur van de Tour: 8 oktober – 30 november. Slechts één gratis olie (oliën) per account, ongeacht het aantal bestelde kits. Om gratis producten te ontvangen, dienen aanwezigen een bevestiging van een bestelling te tonen tijdens het evenement.

Voor meer informatie, klik hier.

JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Aromatouch Technique kit twv € 109,- en een Mini Modern Essentials boekje bij aankoop van één van de enrollment kits of eerste bestelling van 200 pv of hoger! Op=Op.
? De inhoud van de Aromatouch Technique kit bevat de 5 ml flesjes Balance, AromaTouch, Onguard, Lavendel, Pepermunt, Wild Orange, Deep Blue, Melaleuca en Kokosolie. ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

✅ Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reageer