DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN JANUARI

Home / doterra / DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN JANUARI

Happy New Year!
We beginnen dit jaar goed, met weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende aanbiedingen in Januari 2020:

☘ VERLENGD! Ontvang een GRATIS Frankincense bij een bestelling van minimaal 200pv

Wauwww, doTERRA verlengd de 200 pv actie! Maak ook in januari 2020 nog gebruik van deze mooie aanbieding waarmee je een GRATIS Frankincense (15 ml) kan verdienen. Frankincense werd door de oude Egyptenaren ooit gebruikt voor parfums en zalven. Het heeft talloze toepassingen, waardoor het een van de meest heilzame oliën van doTERRA is om toe te voegen aan je verzameling.
De verzachtende en verfraaiende eigenschappen worden gebruikt om de huid te verjongen en een gevoel van rust, ontspanning, voldoening en algeheel welzijn te bevorderen.

Wellness Advocaten en Wholesale Customers ontvangen tussen 1–15 januari 2020 een GRATIS flesje Wierook (15 ml) bij elke bestelling van 200 PV.

Lees hier meer over deze mooie en bijzondere essentiële olie en lees hier meer over de voorwaarden van deze actie.

Limiet van 4 per account.

☘ AANMELDACTIE! Een cadeautje voor een nieuw begin

Exclusief voor nieuwe leden: Omarm het geschenk van een nieuw begin en neem een voorsprong op jouw wellness-reis. Meld je in januari aan met een 100 PV aanmeldbestelling en plaats een 100 PV LRP-bestelling in februari om een gratis Lifelong Vitality Pack te ontvangen, dat bij je LRP-bestelling zal worden meegeleverd.

Kwalificeren:

  • Meld je aan als nieuwe doTERRA Wellness Advocate of Wholesale Customer en plaats tussen 1 en 31 januari 2020 een aanmeldbestelling van 100 PV.
  • Plaats tussen 1 en 29 februari 2020 een 100 PV Loyalty Rewards Bestelling.
  • Ontvang een GRATIS Lifelong Vitality Pack dat bij je LRP-bestelling van februari zal worden geleverd!

Alleen nieuwe leden die zich in januari inschrijven, komen in aanmerking voor deze actie. Lees hier meer details en de voorwaarden van deze actie.


☘ Nieuwe kits voor beperkte tijd verkrijgbaar

Januari is het perfecte moment om een nieuwe routine te beginnen met doTERRA producten. Een goede nachtrust en beweging zijn essentieel als je een nieuw niveau van welzijn wilt ervaren, dus verbeter je reis met de limited edition kits, de Bedtime Kit en de Exercise Kit, die alleen beschikbaar zijn vanaf 1-31 januari 2020. Gebruik deze unieke kits bij het plannen van je lessen en om je te helpen je persoonlijke doelen met anderen te delen.

BEDTIME KIT
De Bedtime Kit is een verzameling essentiële oliën om rust en kalmte te brengen in je routine voor het naar bed gaan. Gebruik de Bedtime Kit voor het slapen om tot rust te komen en een rustgevende omgeving te bevorderen. Door de voordelen van Romeinse Kamille, Bergamot, Serenity Softgels en Calmer te combineren, heb je nu precies wat je nodig hebt voor het naar bed gaan.

EXERCISE KIT
Ga je dit nieuwe jaar voor het eerst naar de sportschool of fitnessles? Bereid je voor op de motiverende voordelen van de Exercise Kit, die speciaal is samengesteld om een actieve en gezonde levensstijl te ondersteunen. De Exercise Kit is een krachtpatser van essentiële oliën en gepatenteerde blends, waaronder Deep Blue Rub, Copaiba en Pepermunt, allemaal gekozen vanwege hun energieke, verkwikkende en motiverende eigenschappen om je de stimulans te geven die je nodig hebt voor de training!

Hinoki 5 ml is PRODUCT VAN DE MAAND

De essentiële olie Hinoki komt van het hout van de Japanse Hinoki boom, en werkt kalmerend voor de huid en de geest en heeft een ontspannend aroma.

In Japan wordt de olie gebruikt in ontspannende baden. Het hout wordt al eeuwenlang gebruikt voor de bouw van tempels en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in de houtindustrie. Onze duurzame inkooppraktijken, in combinatie met de Japanse bosbeheerprogramma’s, helpen om de overbevolking van de Hinoki bomen onder controle te houden. doTERRA maakt gebruik van bijproducten uit de houtindustrie en zorgt ervoor dat geen enkel deel van de boom verloren gaat. Het proces draagt ook bij tot het scheppen van meer banen op het platteland. Deze unieke, hoogwaardige olie blijft teruggeven aan de mensen van zijn geboorteland en kan nu deel uitmaken van jouw olieverzameling.

Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 januari 2020 een LRP-bestelling van 125 PV te plaatsen. (Slechts één gratis product van de maand per account.)

Hinoki is een product dat slechts een beperkte tijd beschikbaar is en alleen verkrijgbaar in januari….dus bemachtig VANDAAG nog jouw flesje!

☘ Bespaar 10% op Smart & Sassy Softgels van doTERRA

Smart & Sassy Softgels bevatten doTERRA’s gepatenteerde Smart & Sassy Active Blend in een handige softgel. Deze blend bevat Grapefruit, Citroen, Pepermunt, Gember en Kaneel essentiële oliën. Smart & Sassy Softgels zijn perfect voor onderweg of voor iedereen die op zoek is naar een handige manier om te profiteren van de voordelen van de Smart & Sassy blend. Neem een flesje mee op reis zodat je deze verkwikkende softgels altijd binnen handbereik hebt.

10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.

Lees hier meer over de Smart & Sassy Softgels

JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Kokosolie om de olie te verdunnen bij een Family Essentials Kit en een GRATIS Kokosolie, Wild Orange en Balance essentiële olie bij een grotere Home Essentials kit ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

December Kerst shop!

Je cadeaus voor December regel je bij ons!

Klik hier om te bestellen

Wees er op tijd bij, want op=op!