DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN AUGUSTUS

Home / doterra / DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN AUGUSTUS

Ook deze maand weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende aanbiedingen in Augustus:


?
 MAANDELIJKSE PROMO, 50/50 AANMELDACTIE IS VERLENGD!

Geweldig nieuws – de 50/50 actie is verlengd!

Als je een nieuwe dōTERRA Wellness Advocate of Wholesale Customer aanmeldt, ontvangen jij en de aangemelde persoon ieder 50 productpunten! Dat betekend dat je bij jouw eerste bestelling van 100 pv of meer een shoptegoed van 50 pv ontvangt die je bij jouw volgende bestelling in kan wisselen voor gratis olie! Je kunt bij jouw volgende bestelling bijvoorbeeld Frankincense touch t.w.v. € 68,67 (47 productpunten) gratis mee bestellen of meerdere producten van minder punten. Dit maakt augustus een extra leuke maand om jouw oliereis te starten :).

Nieuwe dōTERRA Wellness Advocates en Wholesale Customers dienen tussen 1 en 31 augustus 2019 een aanmeldbestelling van 100 PV te plaatsen om te kunnen profiteren van deze actie.

Er is een limiet van 1 per nieuwe klant.

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden van deze te gekke aanmeldactie!

? Nu verkrijgbaar in Europa!

Supertof nieuws!

Yarrow|POM is gearriveerd in Europa en het is niet het enige nieuwe product deze maand!
dōTERRA On Guard™ Mouthwash en dōTERRA™ Spa Hydrating Body Mist zijn de andere producten die je deze maand voor het eerst kunt proberen!
Zie hier de Nederlandse omschrijvingen van deze nieuwe producten:

? Amavi producten, speciaal voor mannen, tijdelijk los verkrijgbaar!

Yes!!!! De producen uit de Amavi™ gift set, speciaal voor mannen, zijn nu tijdelijk los verkrijgbaar! ???
De Amavi Gift Set was een groot succes in mei en nu kunnen we tijdelijk onderstaande producten afzonderlijk aanschaffen:

  • dōTERRA Amavi™ Touch
  • Onyx Balance Bath Bar
  • dōTERRA Amavi™ Aftershave Lotion

Lees hier meer over deze leuke limited edition producten.

Deze producten zijn beschikbaar in Europa tot 31 augustus, zolang de voorraad strekt.

? Cedarwood 15 ml is PRODUCT VAN DE MAAND

Cederhout staat bekend om z’n geweldige voordelen voor huid en haar. Het is een aardende, geruststellende essentiële olie die je aan het einde van een drukke dag helpt ontspannen. Voeg eens twee druppels toe aan je moisturiser of vernevel voor het naar bed gaan met Bergamot of Vetiver. Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 augustus 2019 een LRP-bestelling van 125 PV te plaatsen. (Slechts één gratis product van de maand per account.) Lees hier meer over Cederwood.


?
Bespaar 10% op Zengest Softgels

Ga je binnenkort op reis? Met de ZenGest™ Softgels profiteer je op handige en makkelijke wijze van de voordelen van onze ZenGest™ Ondersteunende Blend. Deze Softgels zijn perfect voor lange dagen onderweg, vakanties, op je bureau op kantoor of voor elk ander moment dat je een snelle, eenvoudige manier zoekt om de ZenGest essentiële olie blend in te nemen.

10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.
Lees hier meer over de Zengest softgels


?
JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Aromatouch Technique kit twv € 109,- en een Mini Modern Essentials boekje bij aankoop van één van de enrollment kits of eerste bestelling van 200 pv of hoger! Op=Op.
? De inhoud van de Aromatouch Technique kit bevat de 5 ml flesjes Balance, AromaTouch, Onguard, Lavendel, Pepermunt, Wild Orange, Deep Blue, Melaleuca en Kokosolie. ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)